Läderhandtag

Inspireras av Theofils moderna läderhandtag och flärpar. De flesta av våra handtag är tillverkade av garvat svenskt kvalitetsläder från Tärnsjö Garveri. I sortimentet hittar du flärpar och handtag, vissa med en dekorativ söm, andra utan. Knapparna finns i en mängd olika utföranden, bland annat krom, mässing och koppar. Eller varför inte med en snygg matt färg? Det finns även flera metallhandtag i krom eller mässing med en snygg läderremsa lindad runt greppet. Theofils läderhandtag är detaljer som verkligen gör skillnad.

Läderhandtag Ari

Läderhandtag Ari

Exklusiv läderflärp med läder från Svenska Tärnsjö garveri. Finns i natur, brunt och svart med knopp av mässing, koppar eller krom.
Läderhandtag Avio

Läderhandtag Avio

Avio är ett exklusivt möbelhandtag tillverkat i garvat läder från svenska Tärnsjö Garveri. För garderob, byrå, skåp eller kök, möjligheterna är oändliga.
Läderhandtag Levanto

Läderhandtag Levanto

Exklusivt läderhandtag i äkta läder från Tärnsjö Garveri. Skruvar i massiv mässing.
Läderhandtag Aviano

Läderhandtag Aviano

Exklusivt läderhandtag i äkta läder från Tärnsjö Garveri som har smyckats med en dekorativ söm längs kanten. Skruvar i massiv mässing.
Handtag Burano

Handtag Burano

Handtag Burano med lindat läder ger en snygg retrokänsla på luckan men ändå en modern look. Finns med brunt eller svart läder.
Handtag Vichy

Handtag Vichy

Vichy är ett handtag i mässing som dekorerats med en läderlinda i brunt eller svart.
Handtag med svart läder

Handtag med svart läder

Ett unikt handtag i svart läder och blank krom.