Moderna handtag

Bland de moderna handtagen hittar du merparten av Theofils handtagssortiment. För att köket ska andas nyrenoverat krävs det såklart att handtagen också gör det. Därför erbjuder vi ett rikt utbud av handtag i en mängd olika material, ytbehandlingar och längder. Vi har handtag i krom, mässing, rostfritt, aluminium och mycket mer. Allt för att du ska kunna hitta ett handtag som matchar din köksinredning och sätter din personliga prägel på köket.

Handtag Alta

Handtag Alta

Ett handtag i tidlös design som passar bra i ett modernt kök eller badrum, men Alta fungerar lika bra på en garderob till exempel.
Handtag Amoli

Handtag Amoli

Amoli är ett handtag med raka linjer och kanter, ett väl tilltaget grepp för handen, och en snygg lackering i rostfritt.
Handtag Andria

Handtag Andria

Ett rakt handtag med tydliga linjer och kanter, en stilren industriell design som passar bra i ett modernt kök eller badrum till exempel.
Handtag Anzio

Handtag Anzio

Stilrent möbelhandtag i krom, antikt tenn eller rostfri look. Kampanjpriset gäller CC224 mattkrom.
Handtag Ariano

Handtag Ariano

Ett handtag helt i rostfritt stål för dig som gillar känslan av kvalitet i ditt kök eller badrum.
Handtag Aveiro

Handtag Aveiro

Stilrent handtag helt i rostfritt stål. Aveiro passar bra i både kök och badrum men också på din byrå eller garderob.
Handtag Bardi

Handtag Bardi

Bardi är ett handtag i rostfri stil med stilren design och rejält grepp.
Handtag Barga

Handtag Barga

Ett stilrent handtag i rostfritt, vitt eller aluminium. Passar i de flesta kök och bad. Finns i flera storlekar med minsta CC 96 och största 192 mm.
Handtag Biera

Handtag Biera

Ett stilrent, robust och mångbottnat handtag som passar bra i kök, badrum och även på andra möbler där du eftersöker ett modernt utseende.
Handtag Borgo

Handtag Borgo

Borgo är ett handtag med en universell design som gör att det smälter in bra i många kök och badrum, men det går också att montera på en garderob eller byrå.
Handtag Calabro

Handtag Calabro

Ett handtag som passar alla kök och badrum. Med sin mångsidiga funktion kommer Calabro ta dina möbler till en ny nivå oavsett var i hemmet det är.
Handtag Celano

Handtag Celano

Handtag Celano med CC-mått 128 mm finns i tre färger matt krom, antik tenn och rostfri look.
Handtag Cento

Handtag Cento

Cento är ett möbelhandtag för den som söker det där lilla extra som får just dina möbler att sticka ut. Ett handtag som kombinerar funktion och utseende med sin spännande design.
Handtag Como

Handtag Como

Möbelhandtag i aluminium som finns i flera olika storlekar, från CC 128 till CC 672.
Handtag Cori

Handtag Cori

Handtag Cori kommer i färgerna krom och matt rostfri look. Finns i storlek CC 128mm. Ett handtag med en mångsidig design som gör sig lika bra i kök som bad.
Handtag Crotone

Handtag Crotone

Crotone är ett modernt möbelhandtag med en slimmad design och ett rejält grepp för handen. Passar i både moderna kök och bad.
Handtag Cuneo

Handtag Cuneo

Möbelhandtag i universal design med runda detaljer. Handtaget passar bra i såväl kök som badrum. Cuneo finns i två olika storlekar.
Handtag Empoli

Handtag Empoli

Ett möbelhandtag för den som gillar raka linjer och kanter. Empoli är ett handtag som med sin stilrena design passar bra in i de flesta moderna kök eller badrum.
Handtag Este

Handtag Este

Este är ett mattsvart möbelhandtag som med sina raka linjer och kantiga utstrålning lyfter vilket kök eller badrum som helst.
Handtag Fasano

Handtag Fasano

Ett rostfritt möbelhandtag med oslagbar mångsidighet, Fasano passar överallt i hemmet. Handtaget gör sig lika bra i kök, badrum, på byrå, skåp och garderob.
Handtag Felino

Handtag Felino

Felino är ett lite mindre bågformat handtag som passar utmärkt på luckor och skåp i både kök och badrum. Handtaget har tre ränder på ryggen som ger det extra karaktär.
Handtag Fermo

Handtag Fermo

Störra handtag Fermo med CC-mått 224 mm. Finns i tre färger vit, matt svart och rostfri look.
Handtag Fondi

Handtag Fondi

Fondi har ett utseende av rostfritt stål med borstad finish som gör att handtaget passar bra i allt från badrum till kök.
Handtag Gallo

Handtag Gallo

Gallo är ett modernt handtag för den designintresserade. Ett handtag i rostfritt som kommer få dina möbler att sticka ut.
Handtag Genga

Handtag Genga

Genga är ett snyggt kromat handtag med marina influenser. En lite annorlunda design men ändå passar handtaget bra på alla hemmets möbler.
Handtag Genua

Handtag Genua

Möbelhandtag i matt nickel för lådor och skåp.
Handtag Giove

Handtag Giove

Giove är ett kromat möbelhandtag med ett rejält grepp för handen. Handtaget gör sig bäst till kökets eller badrummets lådor.
Handtag Grado

Handtag Grado

Ett utsökt, modernt handtag med en häftig epoxysvart färg. Grado är ett måste för det moderna köket eller badrummet.
Handtag Imola

Handtag Imola

Imola är ett universellt möbelhandtag som passar på alla hemmets möbler, oavsett om det är i köket, badrummet, vardagsrummet, hallen eller sovrummet.
Handtag Larino

Handtag Larino

Larino är ett långsmalt möbelhandtag med rostfritt utseende. Lika snyggt på byrån i hallen som på kökets lådor.
Handtag Latina

Handtag Latina

Ett gediget handtag av rostfritt stål med hög kvalitet. Rundat utseende som lämpar sig väl för de flesta möbler, kök och badrum.
Handtag Le Mans

Handtag Le Mans

Stilrent handtag med rejält grepp och modern design. Passar i både kök och badrum. Kampanjpriset gäller varianter i mattkrom.
Handtag Livorno

Handtag Livorno

Handtag i matt krom med snyggt mönster på ryggen. Passar för såväl kök som badrum.
Handtag Lodi

Handtag Lodi

Lodi är möbelhandtag i rostfri look. Passar bra i såväl kök som badrum eller till garderobsdörren tack vare sin månsidiga design.
Handtag Lucero

Handtag Lucero

Ett klassiskt handtag i rostfritt stål som har många användningsområden. Lucero är ett handtag som inte tar för stor plats utan låter möbeln tala för sig självt.
Handtag Lyon

Handtag Lyon

Handtag Lyon i matt nickel och matt krom. Funkar bra på lådor och skåp i såväl kök som bad.
Handtag Malo

Handtag Malo

Handtag Malo i rostfritt stål och CC-mått 128 mm. Handtaget skapar en elegant look med sina unika detaljer.
Handtag Marche

Handtag Marche

Ett bågformat handtag i svart. Handtaget har med sin mångsidiga design ett brett användningsområde och funkar lika bra i kök som på garderob.
Handtag Marseille

Handtag Marseille

Mångsidigt handtag tillverkat i zamak med behandlad yta. Passar bra i både kök och badrum.
Handtag Massa

Handtag Massa

Ett handtag i rostfritt stål som har dekorerats med ett vitt grepp.
Handtag Mede

Handtag Mede

Ett klassiskt handtag med rundade former på handtag och fötter. Mede passar lika bra i kök som badrum, men också på en byrå eller garderob.
Handtag Mira

Handtag Mira

Mira är ett mångsidigt möbelhandtag med dubbla skruvhål. Stilren design som passar bra till kök, badrum, skåp, lådor, dörrar och vad du kan tänka dig.
Handtag Motina

Handtag Motina

Ett funktionellt handtag som samtidigt bevarar en snygg design för dig som inte vill tumma på varken utseende eller funktion.
Handtag Napoli

Handtag Napoli

Möbelhandtag som är ytbehandlat för en snygg finish i matt nickel-utseende.
Handtag Nice

Handtag Nice

Möbelhandtag med rostfri look. Handtaget har en stilren industriell design som gör sig bra i många kök och badrum.
Handtag Ome

Handtag Ome

Ome är ett stilrent handtag i rostfritt med en lite smalare look som passar bra till både skåp och lådor i kök och bad. Handtaget finns i fyra olika längder från CC64 till CC320.
Handtag Orte

Handtag Orte

Möbelhandtag i rostfritt med en design som för tankarna till Italien. Et elegant handtag som passar i såväl kök som badrum, som på byrå eller garderob.
Handtag Padova

Handtag Padova

Padova är ett smalt bågformat handtag som passar i alla moderna kök och badrum, även på byrån eller garderobsdörren gör sig handtaget bra. Finns i tre olika varianter.
Handtag Pari

Handtag Pari

Ett mattsvart handtag med dubbla CC-mått på den långa varianten för ökad flexibilitet vid montering. Korta handtaget har bara CC128.
Handtag Parma

Handtag Parma

Ett handtag med den mycket uppskattade T-formen som gör sig utmärkt i såväl badrum som kök, oavsett om det är lådor eller skåp.
Handtag Pisa

Handtag Pisa

Möbelhandtag i rostfritt stål som passar i såväl kök som badrum. Handtaget kombinerar funktionalitet och kvalitet för att möta dina höga krav.
Handtag Poggio

Handtag Poggio

Ett bågformat handtag med ett gediget grepp vilket ger dig en utmärkt kombination av design och kvalitet.
Handtag Privas

Handtag Privas

Möbelhandtag i rostfri stil med brett och tunt grepp. Passar lika bra på låda och skåp.
Handtag Russi

Handtag Russi

Ett bågformat handtag i aluminium för högsta kvalitet och känsla. Russi passar bra på alla dina möbler oavsett om det är byrå eller garderob, i kök eller badrum.
Handtag Sala

Handtag Sala

Sala är ett rostfritt handtag som kommer ge dina lådor och luckor ett rejält lyft, oavsett om det är i köket eller badrummet. Handtaget finns i två längder med CC 128 eller 160.
Handtag Salerno

Handtag Salerno

Handtag av högsta kvalitet i rostfritt stål. Stilren och multifunktionell design som passar i de flesta kök och badrum. Kampanjpris gäller CC225.
Handtag San Remo

Handtag San Remo

Ett möbelhandtag i matt nickel med robust design.
Handtag Sens

Handtag Sens

Ett mångsidigt handtag med en låg båge på skaftet och ett klassiskt utseende. Funkar lika bra i köket som på badrummet.
Handtag Taranto

Handtag Taranto

Taranto möbelhandtag är tillverkat i rostfritt stål och finns i tre olika storlekar. Den stilrena designen lämpar sig för både kök och badrum.
Handtag Terni

Handtag Terni

Stilrent möbelhandtag i zamak. Lyfter både köket och badrummet med sin rena design.
Handtag Tivoli

Handtag Tivoli

Ett möbelhandtag som kombinerar yttersta kvalitet och snygg design. Handtaget har ett slimmat utförande men är tillverkat helt i aluminium vilket garanterar gedigen kvalitet.
Handtag Trento

Handtag Trento

Stilrent rörformat handtag i matt nickel. Blir väldigt snyggt på både lådor och skåp.
Handtag Trieste

Handtag Trieste

Möbelhandtag i matt nickel som passar för kökets eller badrummets skåp och luckor.
Handtag Tripoli

Handtag Tripoli

Snyggt designhandtag som kommer i färgerna svart, krom, koppar och rostfritt – det finns ett Tripoli för alla kök och badrum.
Handtag Trivento

Handtag Trivento

Trivento är ett möbelhandtag som passar utmärkt för kök, badrum, lådor, skåp och garderob tack vare sin mångsidiga design.
Handtag Urbino

Handtag Urbino

Urbino är ett möbelhandtag i en lite längre modell men med ett smalt utförande vilket ger handtaget ett elegant utseende. Ett handtag för alla kök, badrum och möbler som behöver lyftas upp med en snygg detalj.
Handtag Vale

Handtag Vale

Ett handtag med en snygg vågformad design som sticker ut lite. Handtaget finns i rostfritt eller krom.
Handtag Vico

Handtag Vico

Handtag Vico i aluminium. Handtaget har en tidlös design med smalt grepp som inte går ur tiden.
Handtag Vigne

Handtag Vigne

Ett klassiskt T-handtag för kök och badrum i matt krom. Snygg design, skarpa linjer och läcker finish ger ett modernt möbelhandtag som kan lyfta inredningen i ditt hem till en ny nivå.
Handtag Villa

Handtag Villa

Ett långsmalt handtag som också finns i en lite kortare variant. Tillverkat helt i aluminium för högsta kvalitet. Handtaget fungerar lika bra i kök som badrum och andra möbler.
Handtag 2033

Handtag 2033

Handtag 2033 i blank krom och matt nickel (MN1).
Handtag 2347

Handtag 2347

Ett bredare handtag med CC-måttet 96.
Handtag 24716

Handtag 24716

En större variant av handtag i blank krom med CC-måttet 288 mm.
Handtag 24712

Handtag 24712

Ett större handtag med CC-måttet 288 mm. Ger ett stilrent intryck på lådor och luckor.
Handtag 4807

Handtag 4807

Ett handtag i blank krom med stilren design. Finns i flera storlekar.
Handtag 48832

Handtag 48832

En klassisk T-modell med ett smalare grepp. Handtaget är tillverkat i rostfritt stål och passar därmed utmärkt i både kök och badrum.
Handtag 25015

Handtag 25015

Ett handtag i blank krom med CC-måttet 96.
Lådhandtag 555-1

Lådhandtag 555-1

Lådhandtag i förkromad zink, med underläggsbricka i transparent plast.,
Handtag 2008

Handtag 2008

Ett klassiskt handtag med blank rostfri ytbehandling. CC 128.
Handtag 2903

Handtag 2903

Ett handtag i matt nickel (MN1) med ett gammaldags utseende.
Handtag 8861

Handtag 8861

Handtag 8861 i stål, mattförkromad (JMKR F62) eller rostfritt (RF F18). M4-gänga.,
Handtag 1210

Handtag 1210

Handtag rostfritt stål (RF F18). Tråddiameter 12 mm. M4-gänga.,
Handtag 3200

Handtag 3200

Handtag i rostfritt stål. M4-gänga.,
Handtag 1616

Handtag 1616

Handtag i rostfritt stål. M4-gänga.,
Lådhandtag 5182

Lådhandtag 5182

Lådhandtag i rostfritt stål (RF). Skruv medföljer.,
Handtag 99

Handtag 99

Handtag i zamak med rostfri-look.,
Skåpregel 5181

Skåpregel 5181

Skåpregel i rostfritt stål och slutbleck i obehandlat stål ingår.,
Handtag 4515

Handtag 4515

Handtag i aluminium, anodiserad. Tråddiameter 12 mm. M4-gänga.,
Handtag 1116

Handtag 1116

Handtag i aluminium. M4-gänga.,
Handtag 15310, 15330, 15360

Handtag 15310, 15330, 15360

Handtag plast, vit eller svart.,
Handtag 1353

Handtag 1353

Handtag i förnicklat järn (JN) eller mässing polerad (MP). M4-gänga.,
Borrmall 6338

Borrmall 6338

Monteringsmall av hårdplast för lådhandtag och knoppar. Förenklar borrning av hålen i köksluckor, lådor och skåp.