Kataloger

Här kan du välja att beställa eller ladda ner våra broschyrer som pdf. Välj vid respektive broschyr om du vill ladda hem den som pdf eller om du vill beställa den per post. Vill du beställa per post välj antal och sen fyll i din adress i formuläret till höger. 

Tyvärr är vår senaste katalog slut men det pågår just nu ett arbete med ta fram nya sortimentsbroschyrer.

THE News
Theofils egna tidning som kommer ut ett par gånger om året. Här lyfter vi fram någon av våra trogna kunder eller samarbetspartners samt visar kampanjprodukter, nyheter och delar av vårt breda lagersortiment.
Smarta detaljer till bygget
Inspireras av Theofils sortiment av beslag anpassade för dig som jobbar med ny- byggnation eller renovering. Vi är övertygade om att vi har beslagen just för dig. Gemensamt för våra produkter är deras höga kvalitet och funktionalitet. Vi vet vad som är viktigt för dig som kund och har anpassat vårt sortiment för att möta dina krav. Vi jobbar med välkända varumärken som du kan känna dig trygg i: BLUM, HAWA, Kesseböhmer, Osmo, Hultafors och Festool är bara några av våra många samarbetspartners. Theofils byggbeslag är detaljer som verkligen gör skillnad.
*
*
*
 - 
*
*
   
*
* = Obligatoriskt fält
Jag vill ha fler erbjudanden från Theofils!
Genom att kryssa i rutan kommer du löpande få erbjudanden via post, e-post eller sms. Du kan när som helst avsäga dig att finnas med i registret. Dina uppgifter kommer bara att användas av Theofils.