2018-08-28

Festoolnyheter höst 2018

Nu har det äntligen blivit dags för Festool att släppa säsongens nyheter. I höst presenteras bland annat en helt ny stoftavskiljare som förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Det är även fokus på mobilitet i arbetet med det nya Multibordet MW 1000, och till sist vill vi slå ett slag för 18 V-kampanjen som pågår nu och hela hösten.

Stoftavskiljare CT-VA-20 – förbättra din arbetsmiljö
Addera den smarta stoftavskiljaren med cyklonteknik till din Festooldammsugare och slipp upp till 95% av dammet i filtersäcken. På så sätt försäkrar du en konstant hög sugkraft, avlastar huvudfiltret och förlänger livslängden på varje filtersäck. Koppla bara stoftavskiljaren på Festool-dammsugaren med T-LOC och anslut med den medföljande slangen. Upp till 80% av mineraldamm och upp till 95% av grovt spån, som sågspån, avskiljs och hamnar i behållaren. Tack vare att behållaren, som rymmer 20 liter, är transparent är det lätt att se när det är dags att tömma. Kombinera stoftavskiljaren med CT 26/36/48 med AutoClean för arbete som genererar finare mineraldamm och utan AutoClean för arbete som bildar grövre spån och damm. Godkänd för dammklass L och M.
stoftavskiljare ct-va-20

Mobilt Multibord MW 1000 – ta med din verkstad till arbetsplatsen
Med det mobila multibordet kan du uppnå optimala arbetsförhållanden även när du inte har möjlighet att vara på plats i din verkstad. Ett kompakt, lätthanterligt system som är enkelt att flytta kan du få en stabil och fullutrustad arbetsplats med hålplatta och smarta förvaringslösningar som står stadigt på plats. Utöka med fler multifunktionsbord för en ännu större arbetsyta. Självklart är multibordet enkelt att packa ihop och transportera utan risk för att det ska glida runt i bilen.

SYS-MFT Fixing-set – perfekt komplement till ditt multibord
Få full flexibilitet med de två nya anslagen som kompletterar de befintliga tvingarna. Knoppanslagen är perfekt att använda till objekt med ovanliga former och lågprofilsanslagen är specialanpassade för tunna objekt. Använd med MFT 3 och det mobila multibordet MW 1000.
fixing set

Hammarborr SDS – utvecklat borr för bättre effekt
Förstärkt borrhuvud av massiv hårdmetall. 4 skär är perfekt för borrning i armerad betong och hakar inte fast i armeringsjärnen. De breda dammutloppen transporterar effektivt bort dammet för optimal hastighet och effekt. För borrhammare BHC 18 och alla andra borrhammare.

18 V-kampanj – batteri på köpet hela hösten
Fram till den 30 november får du ett batteri 5,2 Ah på köpet när du köper ett 18 V-verktyg i Basic-version inom segmentet borra och skruva. Om du inte redan använder batteridrivna skrudvdragare och borrmaskiner är det här ett ypperligt tillfälle att testa. Marknaden växer och verktygen har utvecklats enormt de senaste åren. Testa batteridrivet du också!