2018-06-14

Kom och se nya Theofils!

Träffa oss på Trä & Teknik i Göteborg den 28-31 augusti där vi i år presenterar en ny modern sida av Theofils. Vi har under året format en stark organisation med vår VD Thomas Nilsson i spetsen. Vi har 95 framgångsrika år bakom oss och siktar på minst lika många framgångsrika år framöver. Starten på våra framtidsplaner börjar med en flytt till nybyggt kontor och lager på industriområde Hedenstorp i Jönköping. Kom till montern så berättar vi mer!

- Trä & Teknik 2018 är i en viktig mässa för oss då vi nu vill visa att företaget är på frammarsch säger Sara Andersson, marknadsansvarig. Vi har satsat ordentligt och utökat montern till 200 kvm och dessutom lagt tid och resurser på ett designlyft gällande utseendet.

Det är inte bara mässmontern som fått designlyft. Från och med augusti finns Theofils verksamhet i Jönköping i nya egenbyggda lokaler vid Hedenstorp industriområde. Ett nästan dubbelt så stort lager blir grundstenen för att kunna utvecklas i framtiden. Från och med 1 augusti finns vi på ny adress, läs mer här.

Theofils har ställt ut på Trä & Teknik under alla år och som tidigare förväntas mycket folk att samlas i montern som i år har nummer C03:02.
–  Montern har alltid varit en mötesplats för besökarna säger Otto Lindblad. Det är alltid god stämning och vår populära barista bjuder på gott kaffe och gudomliga bullar, fortsätter han.      

Egna produkter och partnerleverantörer
På mässan kommer vi presentera ett flertal nya produktkoncept som vi själva utvecklat utifrån marknadens efterfrågan.

–  Först och främst har vi tagit fram ett bassortiment inom några olika produktgrupper, berättar Theofils nya sortimentchef Nils Fritzon som jobbar med att kvalitetssäkra framtagningen av egenutvecklade produkter. Dessutom kan vi jobba i enskilda projekt tillsammans med våra kunder för att hitta unika lösningar som passar just kundens behov, fortsätter han.

Mässbild Theofils monter till Trä och Teknik

Ett koncept som kommer presenteras på Trä & Teknik är Theofils samarbete med designern Olle Lundberg som ritat och designat ett nytt handtagskoncept åt Theofils. Olle har utgått från sin kännedom till Theofils kunder och med den gedigna erfarenheten inom branschen utvecklat en ny handtagsserie med det lilla extra. I montern kommer Theofils också visa ett nytt koncept med källsortering, samt vår nylanserade trälåda Lignum som redan gjort succé under våren. 

Förutom att visa egna produkter kommer våra största partnerleverantörer att samutställa med oss. I år kan vi bland annat presentera Festool, Mirka, Lamello, HAWA Sliding solutions, Tollco Vattensäkert Kök, Kesseböhmer och vår nya partner Hultafors.

Biljett Trä & Teknik

Nedan kommer vi under den närmsta tiden att samla länkar till våra aktuella pressreleaser med mer detaljer och information kring våra nylanseringar.

»Läs mer om vårt nya koncept med kundunika trälådor här.

»Mirka har utvecklat sitt slippapper Abranet Ace HD för ännu bättre slipeffekt, läs mer här.

»Handtag Olle Lundberg Design. Få en förhandstitt på vad Olle Lundberg har skapat åt Theofils.

»Vi har tagit fram tre nya källsorteringar, läs mer och få en förhandstitt.

»Under Trä & Teknik presenterar vi ett helt nytt heltäckande belysningssortiment, missa inte det!