LED-lister

De senaste ledlisterna hittar du hos Theofils. Listerna finns som böjbara och flexibla för att kunna monteras helt efter egen form. Dessutom finns färdiga profiler med integrerad belysning som enkelt installeras på önskad plats. Det finns även lister som man kopplar ihop med valfri aluminiumprofil. Listerna finns i olika längder och styrka.

Ledlist Tulsa

Ledlist Tulsa

Flexibel ledlist på 5 meter med självhäftande baksida med kraftig tejp som gör montering enkel.
Ledlist Lyra 12W

Ledlist Lyra 12W

Böjbar ledlist med 12W och 12 V DC. Finns med IP20 och IP65 (med silikon).
Ledsystem Meccano

Ledsystem Meccano

Meccano är ett dimbart ledlistsystem som innefattar profiler, ledstripes, clips, fästen, rörelsesensorer, anslutningskablar m.m. Rekomenderat dimbart drivdon OK City
Ledbelysning Shaping

Ledbelysning Shaping

Ledbelysning Shaping är en underväggsbelysning. Tack vare de olika formerna av belysning kan man följa möblernas former och skapa en jämn och fin ljuseffekt.
Ledlist Bali

Ledlist Bali

Ledlist Bali är en utanpålliggande aluminiumprofil i flera oliker längder. Mångsidig belysning som antingen kan användas som bänkbelysning eller som en synlig inredningsdetalj.
Ledlist Malindi2

Ledlist Malindi2

Ledlist Malindi2 är en infälld list som med fördel monteras i skåp för stilren dekorbelysning.
Ledlist Mini Octopus

Ledlist Mini Octopus

Ledlist Octopus är en böjbar och flexibel list som passar perfekt vid dekor och inredningsdetaljer i olika former. Listan kan kapas till önskad längd med 25 mm mellanrum.
Ledlist Lugano

Ledlist Lugano

Ledlist Lugano är en utanpåliggande vinklad ledlist i aluminium som lyser upp arbetsytan med ett jämnt och behagligt sken. Lugano har IP44 vilket möjliggör användning i våtutrymmen.