Läderhandtag

Inspireras av Theofils moderna läderhandtag och flärpar. De flesta av våra handtag är tillverkade av garvat svenskt kvalitetsläder från Tärnsjö Garveri. I sortimentet hittar du flärpar och handtag, vissa med en dekorativ söm, andra utan. Knapparna finns i en mängd olika utföranden, bland annat krom, mässing och koppar. Eller varför inte med en snygg matt färg? Det finns även flera metallhandtag i krom eller mässing med en snygg läderremsa lindad runt greppet. Theofils läderhandtag är detaljer som verkligen gör skillnad.

 

Handtag Monopoli

Handtag Monopoli

Handtagsserien Monopoli är ett läderhandtag som ligger helt rätt i tiden. Med detaljer och material, som tex vegetabiliskt garvat läder från Europa, ser vi till att varje produkt håller hög kvalitet, både vad gäller design som hållbarhet.
Handtag Tortona

Handtag Tortona

Handtagsserien Tortona är ett klassiskt T-handtag men med den unika detaljen i vegetabiliskt läder. Lädret görs av spillbitar vilket gör handtaget till en hållbar produkt.
Läderhandtag Ari

Läderhandtag Ari

Exklusiv läderflärp med läder från Svenska Tärnsjö garveri. Finns i natur, brunt och svart med knopp av mässing, koppar eller krom.
Läderhandtag Avio

Läderhandtag Avio

Avio är ett exklusivt möbelhandtag tillverkat i garvat läder från svenska Tärnsjö Garveri. För garderob, byrå, skåp eller kök, möjligheterna är oändliga.
Läderhandtag Aviano

Läderhandtag Aviano

Exklusivt läderhandtag i äkta läder från Tärnsjö Garveri som har smyckats med en dekorativ söm längs kanten. Skruvar i massiv mässing.
Läderhandtag Levanto

Läderhandtag Levanto

Exklusivt läderhandtag i äkta läder från Tärnsjö Garveri. Skruvar i massiv mässing.
Handtag Burano

Handtag Burano

Handtag Burano med lindat läder ger en snygg retrokänsla på luckan men ändå en modern look. Finns med brunt eller svart läder.
Handtag Posta

Handtag Posta

Läderhandtag i krom med läderlinda i svart eller brunt läder.