Verktyg

Största inspirationen av verktyg får du i våra butiker i Malmö, Jönköping eller Stockholm. Där träffar du experterna som kan guida dig rätt. Men nedan har vi samlat tips och idéer hur du kan göra din maskinpark smartare och hur ditt arbeta kan bli enklare med bra verktyg.

Har du koll på dammklasserna?

Har du koll på dammklasserna?

Alla som jobbar med verktyg vet att det dammar. Beroende på vilket material du arbetar i, vilket verktyg som används och om dammsugaren är inkopplad dammar det mer eller mindre. Men har du koll på vilken typ av damm det är du arbetar med, och vilken dammsugare du behöver?

Läs mer
Festool business lease

Festool business lease

Du har väl inte missat att du nu kan leasa verktyg från Festool. Det finns flera fördelar med ett leasingupplägg, inte minst så slipper du bygga upp en komplett samling av verktyg från grunden som kan vara riktigt kostsamt.

Läs mer
Snabbvinkel Hultafors

Hultafors

Theofils har ett stort sortiment av svenska kvalitetsprodukter från Hultafors. Hultafors är synonymt med oslagbar kvalitet och varje verktyg är skapat tillsammans med yrkesmän med användarens behov i fokus.

Läs mer
Mirka dammfritt i över 20 år

Mirka – dammfritt i över 20 år

Från Österbottens slätter i Finland har Mirka drivit sliparbetet framåt sedan 1943. I dag kan de stoltsera med att vara världsledande inom nätslipning. I 20 år har de utvecklat begreppet ”dammfri slipning” för en bättre arbetsmiljö och ett bättre slutresultat.

Läs mer
Snickerimaskiner

Theofils utrustar slöjdsalen

Theofils har snickerimaskiner för både hobby, skola och proffs. Vi har snickerimaskiner som lämpar sig väl för t ex slöjdsalen. Däribland bandsågar från Ejca, pelarborrar från Strands, fräsar och hyvlar från Moretens och figursågar från Hegner. Vi har också många tillbehör och verktyg till snickeri och slöjdsalar.

Läs mer
Slipa klinga

slipa dina klingor

Har du oslipade och slöa klingor? Vi på Theofils hjälper dig att få dem att bli som nya igen. Detta är ofta ett mer prisvärt alternativ till att köpa nytt.

Läs mer