Nytt samarbete på beslagsmarknaden mellan Theofils och Topslide

Theofils ingår ett samarbete med Topslide och lanserar ett heltäckande sortiment med kulskenor. I och med samarbetet blir Theofils officiell partner till Topslide på den svenska och norska marknaden.

Topslide ny partner till Theofils

Med Topslide som leverantör kommer ledtiderna förkortas markant och genom snabbare leveranser även på skenor som inte ingår i standardsortimentet, kommer vi höja vår servicenivå ytterligare gentemot våra kunder. Genom att kunna erbjuda ett sortiment med kvalitativa skenor från en leverantör förenklar vi inte bara för oss
själva, utan även för våra kunder.

– Det känns bra att ha slutit avtal med en så väletablerad leverantör som Topslide, med deras sortiment i produktportföljen känner vi oss trygga med att vi kan erbjuda ett brett sortiment med bra kvalitet och rätt pris, samtidigt som leveranstiderna blir en stor fördel för oss, säger Eskil Olsson, försäljningschef på Theofils.

Theofils tillhandahåller ett standardsortiment med kulskenor för de allra flesta applikationer inom möbeltillverkning, medicinsk miljö, verkstadsmiljö och bilindustri. Med funktioner som softclose, push open och selfclose, bottenmonterade eller sidomonterade, och med bärkapaciteter mellan 32 och 100 kg täcker sortimentet de flesta behoven. Skulle det krävas kulskenor med andra specifikationer finns ytterligare varianter i lager hos Topslide och är aldrig mer än ett par dagar bort.

– Vi kompletterar våra övriga utdragsskenor med Topslide som har en bra bredd och djup på sitt sortiment. På så sätt fortsätter vi att bygga vår sortimentstrategi för att kunna täcka alla behov som finns på marknaden, förklarar Nils Fritzson som är sortimentsansvarig på Theofils.
Theofils fortsätter i och med samarbetet sitt arbete med att bli en helhetsleverantör av beslag, från smått till stort och från bas- till premiumprodukter, med målsättningen att kunden ska kunna samla alla sina inköp hos en partnerleverantör.

Kulskena CC55 Softclose 45 kg

Kulskena CC55 Softclose 45 kg

Kulskena CC55 med fullutdrag och softclose, bärkapacitet upp till 45 kg. Skenan ger en mjuk och följsam öppning och stängning. Kan med fördel användas till möbler i hem och offentlig miljö, kök och garderob. Längder mellan 400 och 700 mm. Testad för 80 000 cykler.

Läs mer
Kulskena 53131 Heavy Duty 75 kg

Kulskena 53131 Heavy Duty 75 kg

Kulskena inustristandard med fullutdrag med bärkapacitet upp till 75 kg. Skenan lämpar sig väl för användning inom bilindustrin och för möbler med medicinsk klass bland annat. Längder 350 – 1050 mm. Skenan är testad för 80 000 cykler.

Läs mer