Kataloger

Här kan du välja att beställa eller ladda ner våra broschyrer som pdf. Välj vid respektive broschyr om du vill ladda hem den som pdf eller om du vill beställa den per post. Vill du beställa per post välj antal och sen fyll i din adress i formuläret till höger. 

THE News
Theofils egna tidning som kommer ut ett par gånger om året. Här lyfter vi fram någon av våra trogna kunder eller samarbetspartners samt visar kampanjprodukter, nyheter och delar av vårt breda lagersortiment.
Ledbelysning
Theofils belysning med enkel plug-and-play installation skapar bästa förutsättningar för en trevlig miljö. I sortimentet finns bänk-, skåp-, garderob- och lådbelysning. All belysningen monteras enkelt och smidigt men se till att installationen görs på ett korrekt sätt.
Garderobsinredning
En bra förvaringslösning underlättar vardagen för alla. Oavsett om det gäller sovrummet, hallen eller någon annan del i hemmet. Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av trådkorgar, meshkorgar, glaslådor, kläd- och skoförvaring med mera.
Festool leasing
Det finns många fördelar med att leasa dina verktyg: en låg månadskostnad, fria reparationer och stöldskydd ingår i 36 månader och du kan köpa ut dina verktyg till ett lågt restvärde efter 36 månader. I denna broschyr har vi två Theofils-paket, men du hittar också alla verktyg i Festools leasingsortiment.
Smarta detaljer till bygget
Inspireras av Theofils sortiment av beslag anpassade för dig som jobbar med ny- byggnation eller renovering. Vi är övertygade om att vi har beslagen just för dig. Gemensamt för våra produkter är deras höga kvalitet och funktionalitet. Vi vet vad som är viktigt för dig som kund och har anpassat vårt sortiment för att möta dina krav. Vi jobbar med välkända varumärken som du kan känna dig trygg i: BLUM, HAWA, Kesseböhmer, Osmo, Hultafors och Festool är bara några av våra många samarbetspartners. Theofils byggbeslag är detaljer som verkligen gör skillnad.
Inspiration för köket
Inspireras av Theofils köksbeslag. Moderna och tidlösa produkter av högsta kvalitet. I sortimentet hittar du läderflärpar, knoppar och handtag, lådutdrag och köksinredning, belysning med tillbehör, gångjärn och klaffbeslag. Gemensamt för våra produkter är att de andas kvalitet och hög funktionalitet. Från kända varumärken som BLUM, HAWA, Tollco och Kesseböhmer eller våra egna noga utvalda handtag. Theofils köksdetaljer gör skillnad.
Lignum – skräddarsydda trälådor från Theofils
Theofils lanserar nu en serie med skräddarsydda lådor i trä – Lignum. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och organisation har du nu möjlighet att skräddarsy din köksinredning med läckra trämaterial i lådutdrag och hyllor. Lignum är tillgängligt i ett brett spektrum av trämaterial som ask, bok, ek, lönn och valnöt. Och de går att få obehandlade eller lackade, oljade eller målade.
Hultafors handverktyg
Vi har samlat hela vårt sortiment av handverktyg från Hultafors i en broschyr. Vi har ett brett sortiment med verktyg av högsta kvalitet – allt från sågar, hammare, knivar och stämjärn till mätverktyg med oslagbar precision, både klassiska tumstockar, modern laser och finkalibrerade vattenpass.
*
*
*
 - 
*
*
   
*
* = Obligatoriskt fält
Jag vill ha fler erbjudanden från Theofils!
Genom att kryssa i rutan kommer du löpande få erbjudanden via post, e-post eller sms. Du kan när som helst avsäga dig att finnas med i registret. Dina uppgifter kommer bara att användas av Theofils.