2018-10-23

Black Thursday i butikerna

Snart är det dags för Black Thursday i våra butiker igen. Den 15 november i Malmö och 22 november i Stockholm är du välkommen till Theofils butiker för en härlig dag bland branschkollegor och leverantörer.

Våra bästa leverantörer är på plats i butiken och visar sina nyheter och smarta produkter: Festool, Mirka, Hultafors, Tollco och Welin & Co som är experter på olja och lagningsvax medverkar under Black Thursday. Missa inte det tillfället! Självklart har vi grymma priser i butiken på era favoritprodukter och riktigt vassa erbjudanden dagen till ära. Som vanligt bjuder vi på lunch så ni inte behöver gå hungriga medan ni kollar in allt spännande i butiken.

Vi har tillsammans med våra leverantörer satt ihop några riktigt bra kampanjerbjudanden som bara gäller den 15 respektive 22 november i butikerna, bara det gör det värt ett besök tycker vi.

Varmt välkomna!

Hitta till oss:

Theofils Malmö
Stenyxegatan 21
213 76 Malmö
Öppet 07:30-16:30

Theofils Stockholm
Ostmästargränd 6
120 40 Årsta
Öppet 06:30-16:00

PS. I Stockholm kommer Life-Check att föreläsa om hur du på ett enkelt och lustfyllt sätt kan förbättra din hälsa genom ökad energinivå. Ovärderliga tips inför en lång kall vinter som väntar, så ta några minuter och lyssna på det.