2019-08-29

Festoolnyheter höst 2019

Höst innebär vanligtvis nyheter från Festool, så inget undantag i år heller. I september lanserar Festool en ny vinkelslip: AGC 18 och en ny diamantkap: DSC-AGC 18 med komplett tillbehörssystem till båda maskinerna. Också ett nytt 50 mm bitssortiment. Dessutom: ny 18 V-kampanj med batteri på köpet! nu med fokus på borra och skruva.

Festool diamantkap, vinkelslip, batterikampanj

Batteridriven vinkelslip AGC 18
Robust, dammtålig, effektstark och batteridriven - nya AGC 18 med inkapslad, borstlös EC-TEC-motor och skyddad elektronik är den perfekta vinkelslipen. Med steglöst reglerbart varvtal från 4 500 till 8 500 varv/minut kan kapning och slipning anpassas efter materialet. Som vanligt utvecklar Festool verktyg med god ergonomi i åtanke, AGC 18 är inget undantag med lägre vibrationer tack vare att höljet och motorn är frånkopplade från varandra.

Batteridriven diamantkap DSC-AGC 18
Kapa dammfritt med DSC-AGC 18 vars utsugskåpa transporterar 95% av dammet direkt till dammsugaren – perfekt för att kapa mineralmaterial även inomhus. Även på diamantkapen är motorn inkapslad och elektroniken skyddad vilket gör maskinen oerhört dammtålig. Med en smart utsugskåpa får du även fri sikt över snittet så att det blir enkelt att följa ritsen. Kåpan kan även öppnas för kapning nära väggen.

Se det nya bitssortimentet här»

18 V-kampanj borra och skruva
Har du inte redan testat batteridrivet ger Festool ytterligare en anledning att ta steget genom att erbjuda ett kostnadsfritt AIRSTREAM-batteri 5,2 Ah vid köp av en borrmaskin eller skruvdragare. Såhär enkelt är det att delta:

Kampanjen gäller från 1 september till 30 november.