2020-01-07

Festoolnyheter januari 2020

Nytt system med systainers, highpowerbatteri och den helt nya dammsugaren CT 15 är de stora nyheterna som Festool lanserar i januari 2020. De nya systainrarna går under namnet SYSTAINER³ och fortsätter att utveckla mobiliteten på Festools sortiment.

SYSTAINER³
Från och med 2020 ställer Festool om alla systainers från T-LOC till SYSTAINER³. Med Festools nya systainers kan du ta med dig verktyg och tillbehör överallt och samtidigt ha lika bra ordning som du har i verkstaden. Naturligtvis är den nya generationen kompatibel med äldre versioner såväl som dammsugare och andra systemtillbehör.

En nyhet är att SYSTAINER³ är kompatibelt med bilinredningssystemet bott vario3.

Med SYSTAINER³ Organizer kan du nu förvara alla småsaker med oslagbar ordning. Organizer-serien har en mängd olika fackindelningar och du anpassar själv efter vad du ska förvara. Med de genomskinliga locken får du en bra översikt utan att behöva öppna systainern.

HighPower-batteri
Med det nya kompaktbatteriet HPC-ASI 4,0 Ah kan du göra samma jobb med mindre ansträngning. Med en vikt på knappt 600 g är det nya batteriet 20% lättare och 50% mer kompakt än ett 18 V 5,2 Ah-batteri. Dessutom har Li- HighPower nya battericeller som är 30% mer uthålliga jämfört med standard litiumjoner. Rekommenderas för borrning och skruvning och med sin kompakta form och nätta vikt är batteriet perfekt för arbete i trånga utrymmen. Eftersom HighPower-batteriet har Bluetooth startar ansluten dammsugare automatiskt vid maskinstart.

Dammsugare CT 15
En ny, liten och lätt dammsugare för de tillfällen då det inte behövs en klassad dammsugare. CT 15 fungerar både som torr- och våtdammsugare och rymmer 15 liter som kan utnyttjas till fullo. Till dammsugaren ingår fog- och möbelmunstycke som kan förvaras i dammsugaren. Den plana ytan kan med fördel nyttjas till att förvara arbetsmaterial eller verktyg.

Festool leasing
Vi påminner också om att du kan leasa alla verktyg från Festool. Det finns så många fördelar med leasing, om du inte redan har provat är det här ett ypperligt tillfälle. Fast kostnad varje månad gör det enkelt för dig att inkludera verktygskostnader i din egen fakturering. Reparationer och stöldförsäkring ingår i 36 månader. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer.