2018-06-04

Theofils verksamhet i Jönköping flyttar under semestern

En välbehövlig semesterperiod väntar med uppladdning inför en spännande höst, men det blir inte till att ligga på latsidan för oss på Theofils. Mellan den 16 juli och 31 juli kommer vi flytta både lager, kontor och butik till nya egna lokaler. Lagret är då helt stängt för både in- och utleveranser. Ordermottagningen är alltjämt öppen hela sommaren.

Från och med onsdag 1 augusti ska leveranserna kunna ske som vanligt igen men då från den nya adressen som är Mogölsvägen 26, vid industriområde Hedenstorp i Jönköping. Vår telefonväxel kommer vara öppen under hela sommaren och butiken i Stockholm likaså. Malmöbutiken stänger v. 30 och Jönköpingsbutiken kommer ha stängt från vecka 27 (preliminärt öppningsdatum 3 september). Kontoret i Helsingborg har stängt v. 29-31.

Följande information gäller hämtasorder i Jönköping:

Hämtasorder i Jönköping vecka 27-28
Lägg order på webben eller telefon. Invänta sms-avisering och hämta ut paketet genom vårt lager. Följ skyltmarkeringar.

Hämtasorder i Jönköping vecka 29-31
Under denna perioden då själva flytten sker kommer det inte gå att hämta varor alls då lagret är helt stängt för både in- och utleveranser. Det går alltid lägga order via webben men inget levereras under denna perioden. Det ska gå bra att välja hämtas Jönköping från och med vecka 32 men vi behöver återkomma med plats för utlämning.

Butiker
Stockholm: öppet hela sommaren
Malmö: stängt v 30
Jönköping: stängt pga flytt

En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder och samarbetspartners!