2019-10-28

Measure your mo – save a bro!

Varje dag drabbas 27 män av prostatacancer – Sveriges vanligaste cancersjukdom. Hultafors är huvudsponsor till Mustaschkampen 2019 och säljer Mustaschstockar där 5 kr för varje såld stock går till Mustaschkampen.

Vi på Theofils vill såklart vara med och bidra och har tagit in Mustaschstocken i vårt sortiment. Om DU också vill vara med och dra ett strå till stacken kan du helt enkelt köpa en stock så går 5 kr direkt till Mustaschkampen och kommer hjälpa till att finansiera forskning för att få fram säkra och effektiva diagnos- och behandlingsmetoder.

Köp stocken här eller i någon av våra butiker i Stockholm, Malmö och Jönköping.

#MeasureYourMoSaveABro

Många väljer att uppmärksamma prostatacancer för att öka medvetenheten kring sjukdomen genom att låta sin mustasch växa fritt under november månad.

Enligt statistiken växer din mustasch cirka 2,5 mm/vecka. Dela gärna din tillväxt genom att ta ett kort på när du mäter mustaschen och hashtagga inlägget med #MeasureYourMoSaveABro. Hultafors skänker ytterligare 1 kr/uppladdad bild till Mustaschkampen. I skrivande stund har över 65 000 kr samlats in (innan november!).