2018-08-13

Handtag Design Olle Lundberg

Med god kunskap om Theofils kunder och möbelbranschen har Olle Lundberg tagit fram en serie handtag och knoppar med spännande material och en retrodesign som för tankarna till designklassiker. Och vad är mer klassiskt än Antika Grekland, därför har vi gett handtagen grekiska namn. Med fokus på funktionalitet och tilltalande utseende är det handtag som väcker inspiration och lekfullhet.

Serres i köksmiljöSerres
När det gäller design och uttryck kan de små detaljerna ofta göra stor skillnad. Serres harmoniska linjer och dynamisk design är sinnebilden för ett inbjudande handtag. Läckra materialkombinationer och sobra detaljer i högklassigt bearbetat utförande fulländar den smakfulla designen. Serres finns i kombinationer av svart, brunt och naturläder.

Larissa
Det är lätt att känna igen en stark karaktär: Larissa fångar omedelbart din uppmärksamhet. Ett elegant, sobert och klassiskt handtag i hög polerad finish i kombination med accenter i antracitgrått utförande. En autentisk och känsloladdad design med flera möjligheter till flera olika spännande materialkombinationer.

Heraklion
Heraklion är absolut unik i sin design, en sofistikerad utstrålning i kombination med en dynamisk och inbjudande formgivning. Ett gjutet och polerat handtag med hög kvalitet på detaljer och finish.

Patras
Patras är vår tolkning av modern lyx. En sober och tydligt artikulerad design med kvalitet in i minsta detalj. Serien präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material, gjutna polerade hörndetaljer i perfekt samspel med greppdelen i handtagets mitt. Patras finns i olika designalternativ vilket gör att du kan variera designen efter önskemål.

Vi presenterar de nya handtagen under Trä & Teknik, för dig som inte har möjlighet att besöka oss där kan sortimentet ses i sin helhet efter mässan.