2020-04-07

NYHET - KÄLLSORTERING
FÖR ALLA TYPER AV KÖK

Det är inte bara utsidan som räknas i ett kök, kvaliteten ska finnas även på det som inte syns, det är trots allt en plats i hemmet vi spenderar en stor del av vår vardag i. Då är det naturligtvis viktigt att inredningen håller, att den gifter sig bra med övrig inredning och att den fyller sin funktion.

Det egenutvecklade sortimentet hos Theofils växer, nu fortsätter satsningen med en helt ny serie källsortering.

– Genom att utveckla produkter från grunden har vi större kontroll över slutprodukten. Med det här arbetssättet känner vi oss trygga, inget lämnas åt slumpen. Vi har tagit fram en kvalitetsprodukt med den funktionalitet vi önskar, säger Nils Fritzon som är sortimentsansvarig på Theofils och har drivit projektet från start till mål.

För källsorteringen har det varit grundläggande att den ska passa i alla kök på marknaden – befintliga såväl som nyproducerade, och oavsett vilken kökstillverkare. Vi har arbetat med både funktion och design i fokus eftersom vi tror helhjärtat på att det är vad som efterfrågas från kunden, fortsätter Nils.

Vi har tagit fram flera olika modeller;
Källlsortering Malaga – ett multifunktionellt källsorteringsutdrag med heltäckande sidor som monteras i lådbotten och i lådförstycket för maximal stabilitet. Ramen och detaljfacken har en modern antracitgrå färg och kärlen kommer finnas i två färger – ljusgrå och antracitgrå. Förutom vår multivariant finns en speciallösning för Blums Legrabox-lådor som vi kallar Madrid, basmodellen Bilbao med öppna sidor och inte minst vår sidomonterade modell Valencia och vår bottenmonterade modell Girona som båda passar perfekt i kök med klassiska luckor istället för utdrag.

Samtliga tillbehör till sortimentet finns samlade under namnet Lugo. Här erbjuder vi en mängd smarta komplement till sopkärlen som; prylfack, avdelare, förvaring för din disktrasa och mycket mer som garanterat gör sorteringen roligare.

Beställ källsorteringen här »