2017-06-26

En efterlängtad semester nalkas för våra kunder men Theofils kommer ha öppet och fortsätta leverera produkter även under sommaren. Vi går ner i bemanning men det kommer alltid finnas någon som svarar i telefon och någon som packar dina ordrar. Det sker dock det ett par förändringar av öppettiderna, läs nedan för att se hur vi har öppet på respektive ort.

ÖPPETTIDER I SOMMAR

Ordermottagning/Lager
Vår ordermottagning och lager håller öppet hela sommaren. Ring in din order på telefon 010-178 13 00 eller melja order@theofils.se. Tänk på att semesterveckorna kan innebära något förlängd leveranstid på grund av reducerad bemanning.  

Ekonomi
Under veckorna 28-31 finns det ingen personal på plats på ekonomiavdelningen. Maila ditt ärende till ekonomi@theofils.se. Mailen bevakas med jämna mellanrum.

Inköp
Vecka 29 finns det ingen personal på plats på inköpsavdelningen. 

Marknad/Webb
Finns på plats hela sommaren.

Jönköpingsbutiken
Stängt vecka 27-30. Det går fortfarande välja leveranssätt "Hämtas Jönköping" men varorna hämtas då ut direkt via lagret. Invänta som vanligt SMS-avisering. 

Malmöbutiken
Öppet hela sommaren.

Stockholmsbutiken
Öppet hela sommaren.

Helsingborgskontoret
Stängt vecka 28-30. Samtalen kopplas vidare till huvudkontoret.

E-handel
Du kan alltid lägga din order via vår e-handel. Tänk på att semesterveckorna kan innebära något förlängd leveranstid på grund av reducerad bemanning. Har du problem med hemsidan och behöver support maila info@theofils.se och beskriv ditt ärende. 

Ha ett riktigt skön sommar!