2016-02-23

Smart montering och snygg design med nytt skjutdörrsbeslag

Skjutdörrsbeslaget Porta 40 från varumärket EKU är ny enkel beslagslösning för skjutdörrar. Beslaget levereras i en komplett sats för en dörr och monteras därefter ovanför dörröppningen. Ingen förbearbetning av dörren krävs då beslagen monteras direkt på dörren utan urfräsningar.

Porta 40 passar till rumavskiljare både i hemmiljö och i offentlig miljö. Oavsett var den monteras så garanteras en mjuk gång när dörren öppnas och stängs. Ersätt en klassisk svängdörr med en skjutdörr och känslan i rummet förändras omedelbart. Beslaget är för en dörr med maxbredd 1000 mm, maxhöjd 2200 mm och tjockleken på dörren kan vara mellan 18-30 mm. Produkten säljs i en komplett sats med samtliga detaljer inklusive dämpare och 2 m skena, allt i en smidig förpackning.

Theofils säljer även viktiga tillbehör till skjutdörrar. Önskas låsning av skjutdörren finns smarta skjutsdörrlås och WC-lås. Även handtag att öppna/stänga dörren med finns självklart i Theofils sortiment. I vår produktkatalog hittar du ett brett sortiment av beslag som skapar funktionalitet och design till möbler och inredning.

   Skjutdörrsbeslag Porta 40