2017-12-08

Stöd Musikhjälpen tillsammans med Theofils

Varje år sänder Musikhjälpen live, dygnet runt under en vecka i december, för att samla in pengar till, och uppmärksamma en humanitär katastrof. Tre programledare med gäster sänder radio från en glasbur i en svensk stad i totalt 144 timmar under veckan.

I år sänds Musikhjälpen från Umeå mellan den 11 och 17 december för att samla in pengar på temat ”Barn är inte till salu”. Läs mer om årets tema på Sveriges Radios hemsida.

Vi på Theofils vill vara med och bidra till detta och vi vill göra det tillsammans med er. Med vårt gemensamma engagemang är vi övertygade om att vi kan göra skillnad och göra världen till en bättre plats för barn i utsatta situationer.

Såhär kan du vara med och bidra till Theofils insamling:
Besök vår digitala insamlingsbössa och ange valfritt belopp samt vilken betalningsmetod du vill använda. Du kan antingen swisha, sms:a eller använda kontokort. Hela summan går naturligtvis oavkortat till Musikhjälpens insamling. Vid slutet av veckan när insamlingen är avslutad matchar vi det insamlade beloppet från er kunder och dubblerar den insamlade summan. På så sätt tror vi att vi med vår gemensamma kraft kan göra en betydande insats för att hjälpa utsatta barn i världen.