2016-01-12

Theofils söker Webb‐ & marknadskoordinator

Theofils söker en kommunikationsvetare (vik.) till huvudkontoret i Jönköping. Du kommer få ett omväxlande arbete där du tillsammans med marknadsföringschef driver Theofils marknadsföring.

Tyngdpunkten av arbetet innebär jobb som webbredaktör, där du ansvarar för att nya produkter läggs ut på företagets e-handel. Du ansvarar också för uppdatering av befintligt innehåll på www.theofils.se. I arbetet som webbredaktör krävs det att du är en god skribent och en duktig bildredigerare. Vi ser också gärna att du har viss kunskap inom sökordsmarknadsföring och fotografering. Då vi gör mycket marknadsmaterial inhouse, kommer du även att arbeta med produktion av produktbroschyrer, produktblad, DR-utskick, e-postmarknadsföring, annonsmaterial, pressreleaser m.m. Du kommer också att stötta vår försäljningsavdelning och våra butiker med kommunikativt säljmaterial.

Som person bör du vara noggrann, effektiv och flexibel. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter.

Du är utbildad medie- och kommunikationsvetare eller motsvarande. Goda kunskaper i InDesign och Photoshop krävs. Erfarenhet av att jobba med parallellpublicering, e-handel (EpiServer Commerce) och webb är meriterande. Vi arbetar i affärssystemet Jeeves och PIM-verktyget C4.

Tillträde: Senast 1 april

Varaktighet: Ca 12 månaders projektanställning

Sista ansökningsdag: Ansökningarna behandlas löpande men senast den 1 feb.

Ansökan skickar du senast den 1 februari via mail till anna.agerhall@theofils.se eller till:
Theofil Carlsson AB
Box 1009
551 11 JÖNKÖPING

Rekryteringen sker löpande. Eventuella frågor besvaras av Anna Agerhall, Marknadsföringschef, tfn 036-30 66 00.