Hultafors

Hultafors står för högsta kvalitet av handverktyg och allt började med en tumstock för över 130 år sedan. Sedan dess har Hultafors utvecklat högkvalitativa handverktyg som är en hantverkares bästa vän. Inom sortimentet återfinns ett stort antal pålitliga handverktyg för mätning, märkning, slag och knivar. Hultafors utvecklar sina produkter tillsammans med proffsen.

Hultafors
I Theofils sortiment av Hultaforsprodukter återfinns allt från den klassiska meterstocken, mätband, vattenpass, lasrar, hammare av alla dess slag, knivar, stämjärn och mycket mer. Vi har hela sortimentet av Hultaforsverktyg i våra butiker i Stockholm, Malmö och Jönköping. Kom gärna in till någon av butikerna för att testa kvaliteten på verktygen.

 Se hela sortimentet av handverktyg»

Extra känsligt image description

Vattenpass Alu Libella 2000

Libella 2000 från Hultafors har gjutet och planfräst aluminiumhus. Vattenpasset har extremt hög känslighet och förlängningsskenor som tillbehör.
Modern precision image description

Punkt- och krysslaser PXL

Kombinerad punkt- och krysslaser med precisa linjer som ger exakt och snabb avläsning som underlättar vid olika utsättningsarbeten eller vid överföring av referenshöjder.
Två knivar i ett hölster image description

Dubbelhölster med 2 knivar

Dubbelhölster med två knivar för att alltid kunna ha sina mest använda knivar nära till hands.