2019-08-15

Osmo hårdvaxolja appliceringstips

Osmo har flera sorters hårdvaxolja för olika tillfällen. Vår leverantör Welin & Co har tagit fram ett antal filmklipp med instruktioner för produkterna. I filmklippen nedan hittar du flera matnyttiga tips på hur du applicerar hårdvaxoljan för absolut bästa resultat.

Osmo Hårdvaxolja - Originalet

Vid behandling av lamellparkett, massivparkett, plankgolv och naturkork framhäver den naturmaterialets inneboende egenskaper och utseende. Hårdvaxoljan är extremt vattenavvisande och fungerar även utmärkt på köksbänkskivor, bord, bardiskar mm.

En informativ instruktionsvideo på hur du bör applicera Osmo Hårdvaxolja på trägolv för att få bäst resultat. Hårdvaxolja är perfekt till parkett, massivt trä, kork och OSB.

Osmo Hårdvaxolja Express

För dig som är proffs finns ett alternativ i Hårdvaxolja Express som appliceras på samma sätt som originaloljan, men torkar på 2-3 timmar istället för de 8-10 timmar som Originalet tar på sig att torka mellan appliceringarna.

För ännu fler instruktionsfilmer på andra produkter rekommenderar vi ett besök till Welin & Co:s youtubekanal eller hemsida.