Framtidens belysningssystem

Hur du ljussätter ett rum skulle många säga är det viktigaste för att skapa en stämningsfull känsla, och det behöver inte alls vara krångligt. Med spotlights, ledlister och andra ljusenheter från Theofils har du bästa förutsättningar för att skapa trivsamma miljöer. Vårt nya ledsystem är dessutom mycket enkelt att montera.

Framtidens belysningssystem är här

Dekorbelysning till möbler/inredningar

Theofils presenterar ett nytt belysningssystem med helt nya möjligheter som ligger i tiden. I sortimentet finns klassiska spotlight samt ett stort utbud av ledprofiler som passar perfekt till dekorbelysning som byggs in i olika typer av möbler/ inredningar.

De flesta modeller finns i så kallad EDC-modell vilket står för ”Emotional Dual Colour”. Detta innebär att det går att justera färgtemperaturen på belysningen mellan 3000K-4000K, något som är till stor nytta för slutanvändaren.

Ledbelysning från Theofils

Ladda ner vår broschyr för att se hela utbudet av vårt smarta belysningssortiment.

Nya moderna styrenheter

Att kunna dimmra och/eller justera färgtemperaturen är ett stort steg på vägen till den perfekta ljussättningen. Med den senaste tekniken i Theofils smarta modulsystem går det även att styra belysningen med hjälp av telefonen eller annan mobil enhet. Ett annan alternativ i smartsystemet är styrenheter med inbyggd touchfunktion eller rörelsesensorer som tänder och släcker belysningen.

För den som önskar klassiska strömbrytare och dimmrar finns det enkla lösningar för det också. Det går helt enkelt att skräddarsy sin egna lösning som dessutom är enkel att installera. Se dock till att installationen sker på ett korrekt sätt. När drivdon är på plats är det mycket smidigt med plug-and-play installation där lampor och splittar enkelt ansluts med övriga tillbehör.

Ta hjälp av Theofils vid nästa belysningsprojekt. Vi guidar dig rätt och hjälper dig på vägen till den perfekta ljussättningen.

Smarta belysninigsmoduler
Lådbelysning

Belysning för lådor

Ledlist Kiton är en skåp- och lådbelysning som tänds när lådan öppnas. Finns i färgerna svart och aluminium samt i flera längder. Färgtemperaturen kan justeras mellan 3000-4000K. Listen finns med en eller två IR-sensorer som gör att ljuset aktiveras så fort lådan öppnas.

Läs mer
Belysning för skåp och hyllor

Belysning för skåp

Ledbelysning Lucky5 är en rektangulär skåpbelysning som monteras på undersidan av hyllplan, skåp eller liknande. Den tunna designen ger ett stilfullt intryck som passar i alla typer av rum. Edmond kan användas enskilt eller parkopplas med split. Finns i svart eller grått och med eller utan inbyggd touchfunktion.

Läs mer