Framtidens belysningssystem

Hur du ljussätter ett rum skulle många säga är det viktigaste för att skapa en stämningsfull känsla, och det behöver inte alls vara krångligt. Med spotlights, ledlister och andra ljusenheter från Theofils har du bästa förutsättningar för att skapa trivsamma miljöer. Vårt nya ledsystem är dessutom mycket enkelt att montera.

Framtidens belysningssystem är här

Dekorbelysning till möbler/inredningar

Theofils presenterar ett nytt belysningssystem med helt nya möjligheter som ligger i tiden. I sortimentet finns klassiska spotlight samt ett stort utbud av ledprofiler som passar perfekt till dekorbelysning som byggs in i olika typer av möbler/ inredningar.

De flesta modeller finns i så kallad EDC-modell vilket står för ”Emotional Dual Colour”. Detta innebär att det går att justera färgtemperaturen på belysningen mellan 3000K-4000K, något som är till stor nytta för slutanvändaren.

Ledbelysning från Theofils

Theofils erbjuder flera belysningsserier som kan anpassas på olika sätt för att passa varje behov. Beroende på vilken serie du väljer finns olika funktioner, fjärrkontroller, tryckknappar och andra smarta tillval. Alla system är modulbyggda, plug-&-play och kräver alltså ingen behörig elektriker för installation.

Frankfurt

LED-system Frankfurt finns i två modeller. Den enklare varianten med drivdon och radiomottagare paras ihop med önskad tryckknapp eller fjärrkontroll. Den mer avancerade ALLT-I-ETT-varianten är modulbyggd och bestyckas utefter dom funktioner du vill ha, tex blåtandsmodul eller rörelsesensorer.

se produkter

stuttgart

LED-system Stuttgart ger möjligheten att koppla fler fjärrkontroller eller tryckknappar till samma drivdon. I Stuttgart-systemet finns även tryckknappar och dimmer för att ersätta klassiska lampknappar monterade i väggarnas kopplingsdosor.

SE PRODUKTER

LED-spot

En klassisk spot är lättplacerad och fungerar såväl till mysfaktor som till ordentlig arbetsbelysning. Theofils har ett brett utbud för att du ska hitta rätt storlek, färg och effekt som passar ditt användningsområde.

SE PRODUKTER

LED-list

LED-lister går att montera i princip var som helst och ger med enkla medel en effektfull indirekt belysning. Theofils har LED-lister anpassade för montering direkt i kökslådor, för infräsning i skåp eller för montering med dubbelhäftande tejp.

SE PRODUKTER

Badrumsbelysning

Theofils har flera modeller av vägglampor speciellt anpassade för badrum. Montera direkt över spegeln för att få ett bra ljus när du sminkar eller rakar dig.

SE PRODUKTER

Spegel med belysning

Få ett mjukt och jämnt ljus i ditt badrum med en spegel med inbyggd LED-belysning. Finns i både runda och rektangulära utföranden.

SE PRODUKTER