ETT LEVANDE SORTIMENT

Ett helt nylanserat koncept som förenar form med funktion. Design och detaljer som
noga utformats av marknadsledande formgivare, exklusivt för Theofils och Twentytwo.

Du som kund kan kombinera färg och materialval för att skapa din helt unika kombination. Vid lansering presenteras endast ett fåtal färger, men allt eftersom fler spännande modeller adderas växer möjligheterna. Håll utkik!

DESIGN BY NOTCHI

Formspråket från Notchi är nyskapande och mycket stilsäker. Detta är premium ut i fingerspetsarna och lyfter ditt hem till nästa nivå. Design och detaljer andas skandinavisk formgivning av riktigt hög kvalitet – Produkter man mer än gärna vill ha, om ni som vi älskar formgivning.

 

VISBY

Ett handtag i skandinavisk design där solida och eleganta linjer följas åt genom hela serien. Visby finns både som knopp och som handtag i flera storlekar och färger.

Visby är en av flera serier framtagen i samarbete med en av sveriges mest framstående industridesigner Olle Lundberg. Med hjärtat i skandinavisk formgivning och 25 år i branschen kombinerar Olle Lundberg form med funktion och kvalitet.

HJO

Kombinera färger och materialval i spännande konstellationer för att på så vis sätta din unika prägel. Fot och grepp är delbara och öppnar upp för oändliga möjligheter när det kommer till val av material och färg.

Även denna vackra skapelse är formgiven av Olle Lundberg där hans tankar kring form och funktion återigen knyts ihop.

 

VARUMÄRKE

Theofils presenterar Twentytwo – ett varumärke för premiumprodukter, noga utformat av etablerade designers/formgivare.

Med hundra års erfarenhet av beslag, inredning och formgivning kan vi med stolthet presentera varumärket där endast det bästa är bra nog. Med fokus på genomtänkt design och kvalitet.

Sortimentet är levande och kommer adderas på med fler spännande modeller i utföranden som du som kund själv kan vara med att bestämma. Vid lanseringen kommer vi presentera ett fåtal färger, men inom kort kommer vi erbjuda en större variation.

OLLE LUNDBERG

Olle Lundberg driver LundbergDesign med över 25 års erfarenhet av branschen. Designen har rötterna i skandinavisk tradition med fokus på funktionalitet och tilltalande utseende.

Olle Lundberg har tillsammans med Theofils tagit fram en serie handtag och knoppar med spännande materialkombinationer som förmedlar en känsla av både modernt och retro, och med ett formspråk som knyter an till tidlösa skandinaviska klassiker.

NOTCHI

NOTCHI ARCHITECTS är en mångfacetterad arkitektstudio som integrerar arkitektur och konst i olika skalor och sammanhang, både i offentliga och privata miljöer. Notchi är baserat i Göteborg och drivs av Oscar Gillkvist och Carl-Magnus Elander, som samarbetar med arkitekter, industridesigners, konstnärer och grafiska formgivare. Notchis projekt sträcker sig från bostäder, interiörer, möbler till konstprojekt och utställningar.