Skjutdörr - Möbler & inredning

Skjutdörr - Möbler & inredning

SKJUTDÖRRSBESLAG GARDEROB

Våra skjutdörrsbeslag passar naturligtvis även för skjutdörrar och vikdörrar till garderober, eller kanske till en walk in closet. Vill du att garderoben öppnar eller stänger sig när du är i närheten så ska du titta på skjutdörrsbeslagen från Portavant.

SKJUTDÖRRSBESLAG UTANPÅLIGGANDE

I vårt sortiment hittar du många lösningar av kompletta skjutdörrsbeslags-satser för utanpåliggande montering av skjutdörrar i olika material och vikter. Bland våra produkter finns också lösningar för automatisk öppning och stängning av skjutdörrar. Beslaget kan användas antingen med rörelsesensor som sitter i skenan eller med radiosändare och mottagare som är kopplat till en väggknapp.

SKJUTDÖRRSBESLAG SKJUTDÖRRSSKENA

Beroende på vilken skjutdörr du vill montera så finns det olika varianter av skjutdörrsbeslag och bärskenor. Välj själv om du vill hänga skjutdörren fritt från skena eller om du även vill ha bottenstyrning. Vill du ha en lösning med dubbelskena istället för enkelskena så har vi även det. Förutom kompletta beslagssatser har vi också tillbehör såsom dämpare för tyst stängning, riktbeslag och centreringsbeslag.

SKJUTDÖRRSBESLAG INNERDÖRR

Det finns olika typer beslag i vårt sortiment, beroende på vilken typ av dörr du tänker hänga. Skjutdörrsbeslag för skjutdörrar i både glas och trä i vikter från 10 kilo upp till 100 kilos tyngd har vi alltid på lager för snabb leverans. Vi har även beslag för vikdörrar och rumsavdelare.

HAWA

Hawa är ett av varumärkena i vårt breda sortiment. Hawa AG är ett schweiziskt företag som är helt specialiserat på utveckling och tillverkning av skjutdörrsbeslag till inredning och byggnation. Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan 1987. Produktsortimentet omfattar konstruktioner för trä, glas och metall. Hawa erbjuder ett av de bredaste sortimenten av skjutdörrs- och vikväggslösningar för privatbostäder och offentlig miljö.