Med oss som partner kan du förvänta dig mer

Theofils hjälper en mängd träindustrier i Sverige med produkter och kunskap. Vi kan ta hand om allt från produktutveckling, konstruktion och inköp till lagerhållning, leverans och teknisk support. Med vår hjälp kan du omvandla svårt till lätt och fel till rätt.
Tryggt för dig. Naturligt för oss.

Space step

Rätt kvalitet

I vår bransch handlar allt om rätt kvalitet. Med andra ord är det våra kunder som sätter kvalitetsnivån. Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling och förnyar ständigt vårt sortiment för att motsvara kundernas krav.

Klaffbeslag Aventos HK från BLUM

Smart logistik

Vi lägger stora resurser på att effektivisera lagerarbetet och minska på plocktiden. Packningen görs i ett stort och modernt höglager med automatiska lagerhissar. För dig innebär det ett växande sortiment, rätt hantering av produkterna och leveranser på utsatt tid. Dessutom är fraktkostnaden låg och produkterna kommer fram i rätt skick.

Lager-Jönköping

Skräddarsydd standard

När våra kunder kommer till oss med en problemställning ser vi alltid till att komma med en lösning som överträffar förväntningarna. Vi kan vara en del av dina utvecklingsprojekt eller ta ett helhetsgrepp över allt från produktutveckling, konstruktion och inköp till lagerhållning, leverans samt teknisk support. Du kan fokusera på dina egna produkter och kunder medan vi tar hand om den jobbiga biten.

• Prover, prototyper & konstruktion
• Din inköpare och lagerhållare
• Brett nätverk i världen
• Teknisk konsult
• Kapar din leverantörskedja
• Just in time, varje gång

Skenor till Legrabox

Utvecklat sortiment

Vårt sortiment består av en mängd produkter som behövs för olika arbetsmoment. Några exempel är lås, gångjärn, handtag, belysning, kopplingsbeslag, inredningsbeslag, fästelement, elverktyg, luftmaskiner, slipmaterial, lim, olja, påsförpackningar och andra förnödenheter. Tillsammans utgör de ett unikt helhetssortiment med tusentals standardprodukter och kundunika produkter som lagerförs för dina behov.

Movento skena för trälådor

Webb och E-handel

Här på vår hemsida finns alla produkter och en mängd smarta verktyg som förenklar din administration. Du får större kontroll över dina inköp och mer tid över till annat. Prisuppgifterna och lagersaldot finns alltid på samma ställe. Dessutom kan du beställa produkter dygnet runt.

E-handel

Samarbeten och kundcase

Theofils kan användas som resurs i företags produktutveckling och i projekt. Vi kan ta hand om allt från produktutveckling, konstruktion och inköp till lagerhållning, leverans och teknisk support. Här nedan har vi samlat berättelser om våra leverantörer och kundcase där Theofils på olika sätt har varit en problemlösare för kunden.

Support