Theofils publikationer

Här kan du välja att beställa eller ladda ner våra broschyrer som pdf. Välj vid respektive broschyr om du vill ladda hem den som pdf eller om du vill beställa den per post. Vill du beställa per post, vänligen mejla oss på info@theofils.se och ange vilken adress samt publikation du vill att vi skickar.

handtag och knopp
2022-03-07

Handtag och knopp

Theofils har ett brett sortiment av handtag och knoppar. Här hittar du lite utvalda produkter för inspiration. Större delen av vårt sortiment finns i våra 6 st standardfärger; matt vit, matt svart, matt mässing, Alu-look, Rf-look och krom

Ladda nerLadda ner
Lignum
2021-10-10

Lignum – skräddarsydda trälådor

Theofils lanserar nu en serie med skräddarsydda lådor i trä – Lignum. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och organisation har du nu möjlighet att skräddarsy din köksinredning med läckra trämaterial i lådutdrag och hyllor. Lignum är tillgängligt i ett brett spektrum av trämaterial som ask, bok, ek, lönn och valnöt. Och de går att få obehandlade eller lackade, oljade eller målade.

Ladda nerLadda ner
2021-08-16

Källsortering

Theofils källsortering har skapats för att passa alla kök på marknaden – befintliga såväl som nyproducerade, och oavsett vilken kökstillverkare som stommar och lådorna kommer ifrån. Med smarta tillbehör och en snygg design blir sorteringen garanterat roligare.

Ladda nerLadda ner
2022-12-13

BELYSNINGSSYSTEM MED PLUG AND PLAY

Theofils belysning med enkel plug-and-play
installation skapar bästa förutsättningar för en
trevlig miljö.

Ladda nerLadda ner
Kessebohmer
2021-02-27

Kesseböhmer – Köksinredning

Här hittar du köksinredning med fokus på funktion, kvalitet och design. Då vi tillbringar en stor del av vår tid i köket, finns en tanke bakom alla våra produkter. En smart och funktionell tanke som underlättar de dagliga sysslorna.

Ladda nerLadda ner
Garderob
2020-06-24

Skräddarsy din garderob

En bra förvaringslösning underlättar vardagen för alla. Oavsett om det gäller sovrummet, hallen eller någon annan del i hemmet.

Ladda nerLadda ner
Ledbelysning
2020-06-01

Ledbelysning för hela hemmet

Theofils belysningssortimentet är anpassat för att funka i hela hemmet, från minidownlights som kan placeras i till exempel fönstersmygar till kraftfulla bänkbelysningar för köket och takbelysning. All belysning är enkel att montera.

Ladda nerLadda ner
Beslag för skjutdörrar
2020-06-01

Beslag för skjutdörrar

Här visas två modeller av våra populära skjutdörrsbeslag från Hawa Sliding Solution. Modell Porta för större rumsavdelare och Combino för skjutdörrsgarderober.

Ladda nerLadda ner
2021-08-16

Vattensäkert kök

Boverkets byggregler är tydliga för hur ett kök ska vattensäkras, ändå är det många kök som byggs i Sverige utan korrekt vattenskydd. Med produkter från Tollco kan du känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.

Ladda nerLadda ner
Kulskenor
2020-05-16

Kulskenor

Theofils visar i denna broschyr ett heltäckande sortiment med kulskenor. Theofils tillhandahåller ett standardsortiment med kulskenor för de allra flesta applikationer inom möbeltillverkning, medicinsk miljö, verkstadsmiljö och bilindustri

Ladda nerLadda ner