Om oss

Sedan starten 1922 är idag Theofils en ledande leverantör av beslag till trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin i Sverige. Förutom beslag, kan vi erbjuda ett stort sortiment av maskiner, verktyg och tillbehör för träbearbetning, dvs allt som ni hantverkare och snickare kan behöva. För att säkerställa kvaliteten, arbetar vi med etablerade leverantörer med starka varumärken, så som Festool, Blum, HAWA Sliding Solutions, Lamello, Mirka, Designlight, Kesseböhmer, Pelly, Osmo med flera. Vårt huvudkontor med butik och lager finns i Jönköping och vi har även två yrkes- och proffsbutiker i Stockholm och Malmö. Där vi verkar erbjuder vi alltid samma höga service och expertis. Välkommen till oss på Theofils!

Gångjärn

Theofils historia

Theofils grundades 1922 och har varit i beslagsbranschen i snart 100 år. Nedan följer en kort historia över åren som gått, där det hela började med en cykel…

Theofils-cykel
Theofil-carlsson-porträtt

Theofils som partner

Ett lyckat samarbete handlar inte bara om slutresultatet. Däremot bygger ett lyckat slutresultat nästan undantagslöst på ett lyckat samarbete. I slutändan handlar det om att hålla vad man lovar och prestera över förväntan. Så har vi tänkt och agerat i snart 100 år.

Samarbete

Karriär

Vi på Theofils söker ständigt efter mer kunskap som kan utveckla vårt företag. Tycker du att du har något som kan vara av intresse för oss är vi alltid lyhörda.

karriär