Theofils i Stockholm

Sedan våren 2011 finns vi i nya lokaler i Årsta.  Där hittar du Sveriges största Festool-utställning och en komplett utställning av beslag för kök och förvaring. Är du snickare och jobbar med ett kundunikt kök? Ta gärna med din slutkund in till oss för att visa vilka möjligheter som finns i dagens kök. I vår nya köksutställning kan ni titta på förvaringslösningar, källsortering, lådutdrag och klaffbeslag. Våra säljare hjälper er gärna med en rundvandring i butiken. Självklart hittar du även förnödenheter, lim, slip och elverktyg i vårt sortiment. Välkommen!

Tel: +46 (0)10-178 13 01
E-post: stockholm@theofils.se 
Öppet: Måndag-fredag 06.30 -16.00

Besöksadress: Ostmästargränd 6, 120 40 Årsta
Latitud: 59.2897683 Longitud: 18.0546051

Se vår presentationsfilm av butiken i Årsta:

Leveransvillkor
Du når hela vårt sortiment, både det lokala i Stockholm och det på vårt huvudlager i Jönköping, inom en dag. Om en produkt inte finns på lager i Stockholm så tar vi hem det från vårt huvudlager. Lägger du ordern före kl 14.00 så finns de på plats i butiken kl 07.00 nästkommande dag. Du kan välja att hämta ut ditt gods i vår butik i Årsta eller så bokar du utkörning med vår turbil. Enkelt och smidigt!

Beställ färdigmonterade lådor
I vår butik i Stockholm kan du beställa färdigmonterade BLUM-lådor. Alla färdigmonterade lådor levereras med träbotten och träbakstycke. Monteringskostnad per låda är 168 kr brutto ex moms. Du kan välja att hämta lådorna hos oss i butiken eller så levererar vi till önskad plats inom Stockholmsområdet.