2020-03-12

Corona - Theofils förhållninsregler

Theofils har tagit del av den senaste informationen gällande Coronavirusets spridning i Sverige. Utifrån detta har vi vidtagit vissa restriktioner som vi ber er läsa om nedan. Vi vill ta vårt ansvar men samtidigt vara så tillgängliga som möjligt. Vi följer utvecklingen och informerar löpande.

För att undvika smittspridning har vi på Theofils vidtagit vissa restriktioner. Detta gör vi för din och andras säkerhet.  

I butikerna
Om du varit utomlands, i riskområden och/eller känner någon form av symptom, undvik gärna att gå in i butiken. Du kan alltid kontakta oss på andra sätt. Mejla oss eller ring så hjälper vi dig med dina beställningar. 

Telefon: 010-178 13 50
Mejl: order@theofils.se

Du kan även mejla direkt till butikerna. Kontaktinformation hittar du här.

Huvudkontor
Tillsvidare tar vi inte emot besök av utländska leverantörer. Utöver det avråder vi dig som påvisat någon form av symptom att besöka oss. Om möjligt, uppmanas till skype-möten istället. 

Info om leveranser
På grund av Coronavirusets utbrott i Kina har kinesiska myndigheter av säkerhetsskäl beslutat att stänga ner flera städer. Detta kan komma att påverka våra leveranser eftersom fabriker kommer att vara stängda under en period. Vi vet ännu inte i vilken utsträckning, eller exakt vilka produkter som kommer att påverkas.

Vi inväntar mer information från våra leverantörer och vi uppdaterar er med mer information så snart vi kan.

Info till speditörer
Vi uppmanar våra chaufförer som lämnar gods att hålla avstånd (2 meter) och inte vistas i våra lokaler mer än nödvändigt. Separata toaletter används vid behov och handsprit erbjuds vid dörren.