2020-12-04

Framtidens belysning
är här

Hur du ljussätter ett rum skulle många säga är det viktigaste för att skapa en stämningsfull känsla, och det behöver inte alls vara krångligt. Med spotlights, ledlister och andra ljusenheter från Theofils har du bästa förutsättningar för att skapa trivsamma miljöer. Vårt nya ledsystem är dessutom mycket enkelt att installera.

Theofils presenterar ett nytt belysningssystem med helt nya möjligheter som ligger helt rätt i tiden. I sortimentet finns klassiska spotlight samt ett stort utbud av ledprofiler som passar perfekt till dekorbelysning som byggs in i olika typer av möbler/inredningar.

De flesta modeller finns i så kallad EDC-modell vilket står för ”Emotional Dual Colour”. Detta innebär att det går att justera färgtemperaturen på belysningen mellan 3000K-4000K, något som är till stor nytta för slutanvändaren.

Framtidens belysning är här

Att kunna dimmra och/eller justera färgtemperaturen är ett stort steg på vägen till den perfekta ljussättningen. Med den senaste tekniken i Theofils smarta modulsystem går det även att styra belysningen med hjälp av telefonen eller annan mobil enhet. Ett annan alternativ i smartsystemet är styrenheter med inbyggd touchfunktion eller rörelsesensorer som tänder och släcker belysningen.

För den som önskar klassiska strömbrytare och dimmrar finns det enkla lösningar för det också. Det går helt enkelt att skräddarsy sin egna lösning som dessutom är enkel att installera. Se dock till att installationen sker på ett korrekt sätt. När drivdon är på plats är det mycket smidigt med plug-and-play installation där lampor och splittar enkelt ansluts med övriga tillbehör.

Ta hjälp av Theofils vid nästa belysningsprojekt. Vi guidar dig rätt och hjälper dig på vägen till den perfekta ljussättningen. Kontakta oss med din förfrågan om du vill ha tips eller hjälp på vägen. Mejla order@theofils.se eller ring 010-178 13 50. 

Läs mer om smartsystemetet här»
Eller, ladda ner vår belysningskatalog här»