Grepplister

Här finns grepplister i en mängd olika längder och material. Listerna monteras enkelt på ovansidan av lådutdragen eller i vissa fall fästes de in i utdraget. Välj mellan grepplister i aluminium eller med olika finish som svart, vit och borstad metall. Vi har självklart flera olika designer att välja mellan.

Handtag Lanzo

Handtag Lanzo

Lanzo är ett grepphandtag som finns i mattsvart eller rostfritt. En fräscht modern design som lyfter utseendet på dina luckor och lådor, både i kök och bad.
Grepplist Bucine

Grepplist Bucine

Bucine är en vit grepplist som monteras direkt på luckan eller lådan, en smart och snygg lösning för både kök och badrum.
Grepplist Fi

Grepplist Fi

En grepplist helt i aluminium för bästa kvalitet. Stilren design som passar bra i både kök och bad. Grepplisten monteras direkt på lucka eller låda.
Grepplist Moie

Grepplist Moie

En mindre grepplist i rostfritt utseende. Grepplisten skruvas direkt på låda eller skåp.
Grepplist Poppi

Grepplist Poppi

Poppi är en serie grepplister i vitt eller rostfri look. Finns i tre olika längder 40 mm, 136 mm eller 232 mm.
Handtag Potenza

Handtag Potenza

Potenza är ett högkvalitativt möbelhandtag av aluminium. En enkel och modern design som passar på de flesta möbler i hemmet.
Handtag Sezze

Handtag Sezze

Ett handtag som passar utmärkt i ett modernt kök eller badrum. Sezze är en dold grepplist som fästs ovanpå lådan eller skåpsdörren.
Handtag Vadi

Handtag Vadi

Vadi är ett möbelhandtag tillverkat i rent aluminium för högsta kvalitet. Stilren design och minimalistisk design gör att handtagen passar bra i både badrum och kök till exempel.
Grepplist Verbano

Grepplist Verbano

Grepplist i aluminium. Finns tillgänglig i flera olika längder.
Grepplist 14901

Grepplist 14901

Grepplist i silverfärgad aluminium. Längd 4000 mm.,
Grepplist 27904

Grepplist 27904

Silverfärgad grepplist i aluminium. Längd 4000 mm.,