Kökshandtag

Kökshandtag

Filter
Rensa filter

KÖKSBESLAG

De allra flesta väljer att ha någon form av köksbeslag på sina lådor och skåp. Det är såklart praktiskt att kunna öppna en kökslåda med någon form av beslag, men köksbeslag sätter också en prägel och stil på ditt kök, ofta i kombination med bänkskiva, blandare och vitvaror. Vilken typ av köksbeslag man väljer att ha till sina köksluckor är såklart en smaksak och här kan man välja mellan knoppar, handtag i olika varianter och stilar, grepplister eller skålhandtag. Vi har alla olika typer av köksbeslag i vårt sortiment.

HANDTAG KÖK

När du väljer handtag till ditt kök har du möjlighet att sätta din egen prägel på köket då känslan i köket kan bli helt annorlunda om du till exempel väljer svarta handtag, handtag i mässing eller kanske handtag i rostfritt stål. Handtag kommer i många olika former vilket också bidrar till stilen på köket. Ett rakt kökshandtag ger till exempel ett modernare intryck jämfört med ett rundare handtag som ger en mer klassisk känsla. När du väljer ett handtag till ditt kök är det bra att tänka på vad du har för andra material och färger i rummet. Många väljer till exempel kökshandtag i samma färg som diskho, blandare eller vitvaror för att få en enhetlig känsla.

HANDTAG TILL KÖKSLUCKOR

Att byta handtag till köksluckor är ett enkelt sätt att få en helt ny känsla i sitt kök.  Genom att byta till nya kökshandtag på ett äldre kök kan hela känslan förändras och köket få ett helt nytt uttryck.  Det man behöver veta innan man köper nya handtag till befintliga köksluckor är vilket cc-mått de gamla handtagen har. CC står för centrum till centrum och genom att mäta avståndet mellan centrum av bägge skruvhålen får du fram det mått du behöver till dina nya kökshandtag. Theofils har handtag till kök i många olika cc-mått.

KÖKSHANDTAG MÄSSING

Att inreda sitt kök med mässingsdetaljer på allt från blandare till kökshandtag har blivit en stor trend. Kökshandtag i mässing ger en varm och lyxig känsla i köket och mässingshandtag passar både till ljusa och mörka kök. Theofils har kökshandtag i mässing i flera olika varianter och stilar, allt från moderna kökshandtag till mer klassiska kökshandtag. Vill man kombinera både kökshandtag och knoppar i sitt kök har vi serier med knoppar och kökshandtag som passar mycket bra tillsammans.

HANDTAG VITT KÖK

I många svenska hem finns vita kök. Till vita kök passar alla typer av kökshandtag och här gäller det bara att hitta sin egen stil. Kökshandtag i trä ger en varm känsla till ditt kök och är dessutom sköna att hålla i. Trä är ett levande material och varje kökshandtag i trä har sin egen struktur och ådring vilket gör varje handtag unikt. Dessutom blir kökshandtag i trä bara snyggare med åren.

Kökshandtag i läder har blivit populära och även här kan man skapa en helt unik känsla i sitt kök. Theofils har kökshandtag helt i läder, så kallade läderflärpar och kökshandtag i rostfritt material med grepp av läder. Läderhandtagen finns i flera olika färger, allt från svarta läderhandtag till kökshandtag i läder i flertalet bruna nyanser.

Svarta kökshandtag kombineras ofta med en svart bänkskiva eller en svart blandare. Svarta kökshandtag passar till alla typer av kök och Theofils har flera olika varianter i sortimentet. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment av kökshandtag med nya storlekar, modeller, material och ytbehandlingar. Se vårt breda sortiment av handtag och knoppar här.

Jämför produkter

Du har 0 produkter i jämförelselistan.