Skålhandtag

Theofils sortiment av skålhandtag uppfyller dina drömmar om ett kök i lantlig stil. Vi har flera olika serier av handtag där du kan välja mellan klassiska rundade handtag i mässing, tenn och oxid till exempel. För dig som söker ett skålhandtag i en mer modern tappning finns svarta, kromade och rostfria skålhandtag. Hos Theofils hittar du skålhandtag för såväl kök som bad, eller för den händiga hemmafixaren som vill förnya en gammal byrå med eleganta beslag.

Handtag Conti

Handtag Conti

Skålhandtag Conti passar perfekt på lådor i såväl kök, bad, sovrum och vardagsrum. Handtaget finns i flera färger: tenn, oxid, mässing, krom, rostfritt och koppar.
Handtag Prato

Handtag Prato

Skålhandtag i gammaldags stil. Passar perfekt i ett kök eller bad med lantlig eller klassiskt inredning.
Handtag Teano

Handtag Teano

Teano är ett klassiskt skålhandtag med ett väl tilltaget grepp för handen. Välj antik tenn för ett kök i gammaldags, lantlig stil eller rostfritt för en lite modernare look.
Handtag Pescara

Handtag Pescara

Ett skålhandtag för dina lådor i köket eller badrummet, eller på byrån. Pescara är ett gediget möbelhandtag som finns i en mängd variationer. Kampanjpris gäller varianter i oxid.
Handtag Tolfa

Handtag Tolfa

Skålhandtag som finns i fyra olika utföranden: antik tenn, oxid, rostfri och krom. Tolfa är ett handtag som kommer lyfta dina lådor och skåp till en ny nivå, oavsett om det är i köket, på badrumsskåpen eller byrån i sovrummet.
Handtag 1843

Handtag 1843

Skålhandtag i koppar från svenska Prinsfors Metall. Ett gediget handtag som andas kvalitet rakt igenom.
Handtag 1844

Handtag 1844

Handtag i mattförnicklad mässing (MN1), förnicklat stål (N) och polerad mässing (MP).
Handtag 8/952

Handtag 8/952

Handtag i antik brons eller . M4-gänga.,