Källsorteringssystem

Theofils egenutvecklade serie av källsortering finns i flera modeller och storlekar för att kunna passa alla kök på marknaden; befintliga så väl som nyproducerade och oavsett märke på stommar. Dessutom är designen väl genomtänkt och hinkarna går att få i flera färger med en rad olika tillbehör. 

Källsorteringssystem

Filter
Rensa filter

KÄLLSORTERING

Theofils har ett brett sortiment av egenutvecklade produkter för källsortering. Våra produkter för källsortering finns i flera modeller och storlekar för att kunna passa i de flesta kök, underskåp och stationer på marknaden. Dessutom är designen väl genomtänkt och avfallshinkarna går att få i flera färger med en rad olika tillbehör. Vi uppdaterar och förbättrar ständigt vårt sortiment av produkter för källsortering, ofta från respons från våra kunder.
Våra egendesignade varor finns oftast på lager och skickas samma dag om du beställer innan klockan 15.00 (vardagar). Leveranstiden brukar normalt vara upp två arbetsdagar. Du kan också välja att hämta ut dina varor i någon av våra butiker. Vi finns i Jönköping, Stockholm och Malmö. Om du har funderingar kring vårt sortiment eller frågor om frakt så hör av dig till oss på kundtjänst.

KÄLLSORTERING PÅ ARBETSPLATSEN

Källsortering på arbetsplatsen är ofta mer omfattande både i antalet olika typer av avfall som sorteras och i mängd. Vi på Theofils har flera lösningar som passar bra till källsortering på arbetet. Allt från avfallshinkar till större stationer för källsortering. Våra produkter passar både för det lilla och det stora företaget.

KÄLLSORTERING HEMMA MED SORTERINGSKÄRL OCH SOPSORTERINGSKÄRL

Våra produkter för källsortering passar naturligtvis lika bra hemma som på arbetsplatsen. Produkterna finns i flera modeller och storlekar för att kunna passa i de flesta underskåp och utdragslådor. Många väljer att ha källsortering utdragbar i en låda. Att ha sin källsortering i köket är praktiskt då man slipper gå så långt med sitt avfall. Det är mycket praktiskt att ha sin källsortering under diskbänken där man sorterar avfall i olika avfallskärl, gärna ett avfallskärl eller sopsorteringskärl med lock.  Man kan såklart även ha sin källsortering i lådor eller andra skåp och genom att dölja källsorteringskärlen får du en smart och snygg källsortering hemma.

SORTERA AVFALL I KÄLLSORTERINGSKÄRL

Vår multifunktionella källsortering/sopsortering passar lådutdrag från alla tillverkare på marknaden. Välj vilken storlek och typ av källsorteringsbehållare du behöver. Naturligtvis kan du också välja den färg som passar dig bäst.

AVFALLSHANTERING OCH AVFALLSKÄRL

Avfallshinkar, avfallskärl och sopkärl finns i flera storlekar från 8–17 liter och kan användas i ramsystem eller hängande på insidan av skåpsdörren. Större avfallskärl passar bra i stationer för avfallssortering eller som fristående.

Jämför produkter

Du har 0 produkter i jämförelselistan.