2019-05-21

Nytt sortiment med köksinredning

Nu relanserar vi vårt sortiment av köksinredning från Kesseböhmer. Det är fortsatt fokus på det som alltid varit kärnan i Kesseböhmers produkter – kvalitet, funktion och design. Men nu presenterar vi ett sortiment för framtidens kök. Vi har följt kökstrenderna och sett hur naturmaterial och mörkare nyanser ersätter det helvita köket som varit så populärt så länge. Vi vågar mer och vill ha en mer personlig touch i våra kök och hem. Med det nya sortimentet erbjuder Theofils köksinredning som går helt i den linjen.

Kolla gärna in alla nyheter i vår uppdaterade Kesseböhmer-broschyr»

Vi har gjort mer plats för de storsäljande produkterna som Tandem-serien, Dispensa och inte minst hörnskåpet Le Mans. Vi lagerhåller ett stort sortiment på vårt huvudlager i Jönköping, något vi är ensamma om i Sverige. I och med det är vi mer flexibla med leveranstider och ordermängder.
- Vi strävar alltid efter att bli en vassare leverantör och partner för våra kunder, en viktig del i det är såklart att korta leveranstider och öka tillgängligheten, säger försäljningschef Eskil Olsson.

I ett sortiment som speglar dagens och framtidens trender ser vi mycket grå och antracitgrå inredning såväl som trädetaljer och träinredning för lådor och skåp. Vi har också gett mer plats åt Style-varianterna med den snygga sargen på hyllplanen. Mycket går att känna igen från det tidigare sortimentet men med en fräschare touch, ett Kesseböhmer 2.0 om man så vill.

Vi vill också lyfta fram några nyheter som är helt nya för Theofils och den svenska marknaden. Det nya städskåpsutdraget Portero erbjuder samma smarta funktioner som ni känner igen från köksinredningen, men nu även för tvättstugan eller städskåpet. Portero har löstagbara korgar – supersmart att kunna ta med alla städartiklar på en gång tycker vi. En annan nyhet är Top Flex, en utdragbar bänkskiva som gömmer sig bakom en vanlig lådfront men som vid fullutdrag erbjuder oceaner av arbetsyta. Perfekt för ett litet kök där det kan vara svårt att få bänkytan att räcka till.

För den som inte tidigare stiftat bekantskap med Kesseböhmers produkter är det verkligen fascinerande hur genomtänkta de är – in i minsta detalj. Det handlar helt enkelt om att utnyttja varje tillgänglig centimeter av förvaringsyta i köket samtidigt som det är fokus på ergonomi, att allt ska vara lättillgängligt och självklart lättöverskådligt.
- Hur många gånger har man inte åkt till affären i tron om att något är slut i skafferiet, bara för att komma hem och upptäcka att det redan fanns där, gömt bakom mjöl, konserver och burkar. Med ett Tandem högskåp, till exempel, är de dagarna förbi. Du har en fantastisk överblick över skafferiets innehåll, menar Eskil.
Kesseböhmer köksinredning

Med vårt nya utbud av Kesseböhmer köksinredning kan vi erbjuda inredning för varenda vrå av köket, från skåp till lådutdrag, hörnskåp och högskåp. Det finns alla möjligheter att bygga de mest fantastiska kök utan att tumma på varken design, funktionalitet eller kapacitet. Förverkliga köksdrömmarna med Kesseböhmer-inredning.

Se hela sortimentet här»