Inspiration för kök och bad

I segmentet kök och bad har Theofils sin kärna. Många av produkterna är funktionella beslag som t.ex. gångjärn, klaffbeslag, skenor och sammanfogningsbeslag men vi har också beslag med syfte att dekorera lådor och luckor. Med ett noga utvalt handtag, knopp eller belysning kan man skapa snygga och personliga kök.

Sirmione

Handtag och knopp

Vi lanserar många nyheter på handtag och knoppar. Här presenterar vi några utvalda

Läs mer
Källsortering

Källsortering

Det är inte bara utsidan som räknas i ett kök, kvaliteten ska finnas även på det som inte syns, det är trots allt en plats i hemmet vi spenderar en stor del av vår vardag i

Läs mer
Lignum kok

Lignum trälådor

Våra Lignumträlådor kan du skräddarsy helt efter eget önskemål och de finns i flera varianter med många olika tillbehör.

Läs mer
Hawa Concepta

Hawa Concepta

Hawa Concepta erbjuder smarta lösningar för hem, kök och offentlig miljö

Läs mer
Vattensäkra köket

Vattensäkert kök

Att vattensäkra ett kök kostar inte många kronor och om fler kände till och följde byggreglerna skulle många spara in både tid och pengar.

Läs mer
Space step

Space step

Med SPACE STEP får du mer förvaringsyta i sockeln och kan nyttja höjden på skåpen maximalt med SPACE STEP som plint för att nå de höga skåpen.

Läs mer
Köksinredning från Theofils

Köksinredning Kesseböhmer

Kesseböhmer levererar köksinredning och beslag med fokus på funktion, kvalitet och design.

Läs mer
Klaffbeslag Aventos för överskåp i alla miljöer

Klaffbeslag Aventos för överskåp

Serien Aventos är klaffbeslag från BLUM som finns i flera varianter för att passa alla olika typer av överskåp och miljöer.

Läs mer
Lådor och skenor från BLUM

Lådor och skenor från BLUM

En låda kan se ut på en mängd olika sätt. Oavsett val av design ska den dock alltid ha en bekväm öppning och stängning. Lådor från BLUM garanterra både snygg design och smarta funktioner.

Läs mer

HAWA COMBINO

Serien Combino från HAWA ger stora möjligheter för skjutdörrar till t.ex. skåp och garderober.

Serien finns både som Inslide (dörren löper i skåpet) och Forslide (dörren löper framför skåpet).

LÄS MER
Dolda gångjärn från BLUM

Dolda gångjärn från BLUM

I nästan varje hushålls och kök hittar du gångjärn från BLUM. Blums gångjärn med integrerad dämpning finns för halvtäckande, heltäckande eller innanförliggande luckor och med olika öppningsgrader.

Läs mer
BLUM monteringshjälpmedel

ENKEL MONTERING MED BLUM EASY ASSEMBLY-APP

Plötsliga monteringsproblem när du är ute hos kund och monterar? Tappat bort monteringsanvisningen till lådexpansionerna? Otydliga anvisningar? – inga problem! Med Blums app EASY ASSEMBLY har du allt samlat i mobilen.

Läs mer
Hawa Porta Black Edition

HAWA Porta black edition

Porta-serien från Hawa imponerar med sin indistruella design för skjutdörrspartier och rumsavdelare. Nu finns täckprofiler i trendfärgen svart som alla inredningsdesigner och arkitekter har väntat på.

Läs mer