2018-06-26

Nya gångjärn med integrerad BLUMOTION

Theofils presenterar tre nya gångjärn från Blum, ett helt nytt gångjärn som är särskilt anpassat för tunna luckor med tjocklek mellan 8 och 14 mm, och utvecklingar av Cristallo-gångjärnet för glas och vidvinkelgångjärnet 155°. Gångjärnen har nu alla smarta funktioner integrerade direkt i gångjärnet.

CLIP top BLUMOTION Cristallo

Garanterad mjuk och tyst stängning av glas- och spegelluckor med nya Cristallo tack vare den integrerade dämpningen. Förutom BLUMOTION-dämpningen med Switch för att stänga av dämpningen har gångjärnet de vanliga smarta funktionerna och CLIP-tekniken vid montering. 0-intrång möjliggör även montering i innerlådor- och utdrag förutom standardmontering.

Här hittar du det nya Cristallo

CLIP top BLUMOTION för tunna luckor

Gångjärnen är särskilt anpassade för tunna luckor i hårda material, ingen grytborrning krävs vilket är en fördel med hårdare material. Fungerar på olika material mellan 8 och 14 mm tjocklek. Enkel montering med det nya Expando T monteringssystemet, bara att placera dyblarna i borrhålen och dra åt skruvarna. BLUMOTION-dämpningen går att stänga av med Switch-funktionen.

Här hittar du gångjärn för tunna luckor

CLIP top BLUMOTION 155°

De populära vidvinkelgångjärnen finns även dem tillgängliga med integrerad BLUMOTION nu. Samma smarta gångjärn men nu med samtliga funktioner integrerade direkt i gångjärnet – enklare blir det inte. Gångjärnen har samma dimensioner som tidigare och montering (Inserta eller skruvning) och justering är även dem samma som tidigare generationer. Switch för att stänga av dämpningen och 155°-gångjärnen finns för både hel- och halvtäckande luckor.

Här hittar du vidvinkelgångjärn för heltäckande luckor

Här hittar du vidvinkelgångjärn för halvtäckande luckor