2018-01-22

Bluetooth, slät sugslang och kampanj på städset

Nu lanserar Festool vårens nyheter och det är fokus på dammfritt arbete. Med ett facelift på samtliga CLEANTEC-dammsugare, SYS-DOCK för enklare förvaring, en ny slät sugslang och Bluetooth-anslutning har Festool satsat hårt på att förbättra arbetsupplevelsen vid sliparbete. Dessutom ingår ett städset vid köp av valfri dammsugare under första kvartalet i år.

banner festoolnyheter jan18

En ny slät och elastisk sugslang som gör att den glider över underlaget, dessutom med bättre hållbarhet och sugeffekt.

Bluetooth-teknik: Starta maskinen med hjälp av fjärrkontrollen som fästs direkt på slangen. Eller om du har det nya Bluetooth-batteriet i din batterimaskin kan du starta dammsugaren där, precis som om den var kablad!

SYS-DOCK: Transportera dina verktyg på dammsugaren istället för att behöva bära dem. Med SYS-DOCK med T-LOC för säker fastkoppling kan du enkelt flytta systainers ovanpå dammsugaren.

För dig som bor i Stockholmsområdet har du möjlighet att delta i vår demodag som vi har tillsammans med Festool. 13 februari mellan kl 11 och 15 är du välkommen till vår butik. Läs mer på vårt evenemang.

Du hittar de nya dammsugarna och alla tillbehör här

Kampanj

Få ett kompaktrengöringsset utan extra kostnad vid köp av en dammsugare. Erbjudandet gäller alla dammsugare Mini/Midi samt CTL/M/H 26/36/48 förutom Planex-versioner.

I setet ingår:
böjt handrör D 36 HR-K AS
förlängningsrör D 36 VR-K AS
golvmunstycke 4 delar D 36 BD270
fogmunstycke D36 FD-210
möbelmunstycke D 36 PD
levereras i SYSTAINER SYS 1 T-LOC

Kampanjen gäller t.o.m. 20180329

Leasing

Är du intresserad av att leasa verktyg och maskiner från Festool? Det finns en mängd fördelar med ett leasingupplägg. Läs mer här.