Hawa Porta Black Edition

Porta-serien från Hawa imponerar med sin industriella design för skjutdörrspartier och rumsavdelare. Nu finns täckprofiler i trendfärgen svart som alla inredningsdesigner och arkitekter har väntat på. Då beslagen finns till glas- och trädörrar upp till 100 kg, passar serien perfekt i offentliga miljöer där det finns krav på hög kvalitet och lång livslängd. 

Hawa Porta Black Edition

Beslagssats porta

Skjutdörrsbeslag Porta kännetecknas av sin minimala uppbyggnadshöjd där hängrullarna döljs av den slimmade täckprofilen. Beslagen monteras mycket enkelt med endast få ingrepp på skjutdörren. Bärskenan som dörren rullar i, monteras på väggen eller i taket. När monteringen är klar uppnås en fantastisk mjuk gång med integrererad dämpning. Porta finns för skjutdörrar i trä eller glas upp till 100 kg och i olika modeller. 

Hawa Porta Black Edition

Kvalitet och funktion i kombination med snygg design

Theofils erbjuder unika och innovativa lösningar för skjutdörrsbeslag under varumärket Hawa Sliding Solutions. Vi säljer allt från större byggbeslag till mer småskaligt, för exempelvis kontors-möbler och kök. Kvalitet och funktionalitet i kombination med snygg design har gjort att Hawa är marknadsledande inom sin bransch.

Hawa Porta Black Edition