Källsortering som passar alla kök

Det är inte bara utsidan som räknas i ett kök, kvaliteten ska finnas även på det som inte syns, det är trots allt en plats i hemmet vi spenderar en stor del av vår vardag i. Då är det naturligtvis viktigt att inredningen håller, att den gifter sig bra med övrig inredning och att den fyller sin funktion.

Theofils källsortering har skapats för att passa alla kök på marknaden – befintliga såväl som nyproducerade, och oavsett vilken kökstillverkare som stommar och lådorna kommer ifrån. Med smarta tillbehör och en snygg design blir sorteringen garanterat roligare.

Se film om vår källsortering

FEM OLIKA SERIER
– ALLA MED SAMMA TILLBEHÖR

Samtliga tillbehör till sortimentet finns samlade under namnet Lugo. Här erbjuder vi en mängd smarta komplement till sopkärlen som; prylfack, avdelare, förvaring för din disktrasa och mycket mer vilket ger en hållbar produkt som lever länge i köket.

Se film om vår källsortering

 

Källsortering_vit

KÄLLSORTERING I VÅR LIGNUMLÅDA

Det går alldeles utmärkt att montera källsorteringen i en lignumlåda. Då är det modellen Malaga som vi rekommenderar och som passar perfekt för detta.

Källsortering ovanför lignumlåda

Ladda ner vår broschyr för att se vilka modeller som finns.

Källsortering_vit

Färgkombinera för att matcha köket

Eftersom ett kök kan se ut på så många olika sätt finns också källsorteringen i flera färger. Själva ramen går att få i färgen vit eller mörkgrå medan hinkarna finns i färgerna ljusgrå och mörkgrå.

Källsortering med två stora lådor

Kombinera hur du vill

Girona och Valencia i ett 60 skåp med lucka

Sortering i klassiskt dörrskåp

Vår källsortering finns i två modeller som passar perfekt i ett klassiskt 60-skåp med lucka. Bild visar vägghängda modellen Valencia ovanför den bottenmonterade modellen Girona. Detta gör att du verkligen utnyttjar ytan i skåpet maximalt, samtidigt som innehållet blir lättillgängligt.

Närbild källsortering Valencia

Passar även grunda lådor

Flera av våra modeller passar samtliga köksstommar från IKEA, även 300 mm djupa lådor. Detta gör oss helt unika på marknaden och möjliggör en stor flexibilitet även på äldre eller renoverade kök där måtten på lådor och skåp kan variera.