2018-01-22

Bluetooth och slät sugslang

Nu lanserar Festool vårens nyheter och det är fokus på dammfritt arbete. Med ett facelift på samtliga CLEANTEC-dammsugare, SYS-DOCK för enklare förvaring, en ny slät sugslang och Bluetooth-anslutning har Festool satsat hårt på att förbättra arbetsupplevelsen vid sliparbete.

banner festoolnyheter jan18

En ny slät och elastisk sugslang som gör att den glider över underlaget, dessutom med bättre hållbarhet och sugeffekt.

Bluetooth-teknik: Starta maskinen med hjälp av fjärrkontrollen som fästs direkt på slangen. Eller om du har det nya Bluetooth-batteriet i din batterimaskin kan du starta dammsugaren där, precis som om den var kablad!

SYS-DOCK: Transportera dina verktyg på dammsugaren istället för att behöva bära dem. Med SYS-DOCK med T-LOC för säker fastkoppling kan du enkelt flytta systainers ovanpå dammsugaren.

För dig som bor i Stockholmsområdet har du möjlighet att delta i vår demodag som vi har tillsammans med Festool. 13 februari mellan kl 11 och 15 är du välkommen till vår butik. Läs mer på vårt evenemang.

Du hittar de nya dammsugarna och alla tillbehör här

Leasing

Är du intresserad av att leasa verktyg och maskiner från Festool? Det finns en mängd fördelar med ett leasingupplägg. Läs mer här.