Läderhandtag

Inspireras av Theofils moderna läderhandtag och flärpar. De flesta av våra handtag är tillverkade av garvat svenskt kvalitetsläder från Tärnsjö Garveri. I sortimentet hittar du flärpar och handtag, vissa med en dekorativ söm, andra utan. Knapparna finns i en mängd olika utföranden, bland annat krom, mässing och koppar. Eller varför inte med en snygg matt färg? Det finns även flera metallhandtag i krom eller mässing med en snygg läderremsa lindad runt greppet. Theofils läderhandtag är detaljer som verkligen gör skillnad.

Läderhandtag från Theofils

Ett stort utbud av moderna handtag

Bland de moderna handtagen hittar du merparten av Theofils handtagssortiment. För att köket ska andas nyrenoverat krävs det såklart att handtagen också gör det. Därför erbjuder vi ett rikt utbud av handtag i en mängd olika material, ytbehandlingar och längder. Vi har handtag i krom, mässing, rostfritt, aluminium och mycket mer. Allt för att du ska kunna hitta ett handtag som matchar din köksinredning och sätter din personliga prägel på köket.

knopp dot
Handtag posta

Mer knoppar och handtag

Theofils utbud av knoppar och handtag är både brett och noga utvalt. Välj mellan en mängd knoppar i olika färger, material och designer. Det finns en ”Theofils-knopp” för alla kök, badrum och möbler – endast fantasin sätter gränser.

handtag cori