Läderhandtag

Inspireras av Theofils moderna läderhandtag och flärpar. De flesta av våra handtag är tillverkade av garvat svenskt kvalitetsläder från Tärnsjö Garveri. I sortimentet hittar du flärpar och handtag, vissa med en dekorativ söm, andra utan. Knapparna finns i en mängd olika utföranden, bland annat krom, mässing och koppar. Eller varför inte med en snygg matt färg? Det finns även flera metallhandtag i krom eller mässing med en snygg läderremsa lindad runt greppet. Theofils läderhandtag är detaljer som verkligen gör skillnad.

 

Läderhandtag från Theofils

Handtag och knoppar

Theofils har ett brett sortiment av handtag och knoppar för olika typer av dörrar och luckor. Här hittar du handtag för hemmet alla rum och möbler oavsett om det är för kökets luckor, lådutdrag eller till garderobsdörren i sovrummet. Oavsett stilpreferenser kommer du garanterat hittar något som passar just dig. Välj mellan spännande former och blanka material som krom och mässing, kopparhandtag i retrostil, designfavoriter eller populära läderflärpar. Detta är bara en bråkdel av stiltyper du hittar i vårt sortiment. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment av knoppar och handtag med alla möjliga slags typer, storlekar, material och ytbehandlingar.
De flesta av våra varor finns på lager och skickas samma dag om du beställer innan klockan 15.00 (vardagar). Leveranstiden brukar normalt vara upp två arbetsdagar. Du kan också välja att hämta ut dina varor i någon av våra butiker. Vi finns i Jönköping, Stockholm och Malmö. Om du har funderingar kring vårt sortiment eller frågor om frakt så hör av dig till oss på kundtjänst.

Handtag posta

Mer knoppar och handtag

Theofils utbud av knoppar och handtag är både brett och noga utvalt. Välj mellan en mängd knoppar i olika färger, material och designer. Det finns en ”Theofils-knopp” för alla kök, badrum och möbler – endast fantasin sätter gränser.

Limone

KÖKSHANDTAG: KNOPPAR KÖK OCH HANDTAG KÖK

De flesta handtag och knoppar vi saluför passar även bra att använda till luckorna i köket. Grepplister har länge varit populärt i köksmiljöer. Listerna monteras enkelt på ovansidan av lådutdragen eller på skåpsluckan (eller i vissa fall fästes de in i utdraget). Välj mellan grepplister i till exempel aluminium med olika finish så som svart, vit eller borstad metall. Vill du ha en mer rustik look i köket så har vi olika typer av retrohandtag och skålhandtag.

Materialet som används är ofta zamak som har fått en speciell ytbehandling som ger en känsla och ett utseende av patina. Välj mellan färger så som: antikt tenn, rostfri look eller mattsvart. Med en stor variation på CC-mått, längd, bredd och höjd kommer du garanterat hitta något som fyller ditt behov.

DÖRRKNOPPAR OCH HANDTAG

Vi har dörrknoppar och handtag för hemmets alla rum och möbler. I sortimentet hittar du bland annat snygga grepplister som fungerar bra i köket, skjutdörrshandtag som fräses in i skåpet eller lådan och handtag som är särskilt anpassade för glasdörrar. Vi har även moderna läderhandtag och flärpar av garvat svenskt kvalitetsläder från Tärnsjö Garveri. I vårt breda sortiment hittar du även klassiska trähandtag i flera olika träslag och ytbehandlingar, knoppar för både lådor och skåp i en uppsjö av olika former, färger, storlekar och material. Vill du ha en mer rustik och gammaldags look har vi även retrohandtag, skålhandtag och kofferthandtag. Alla produkter i webbshopen har produktinformation med produktmått samt CC-mått så att det blir enklare för dig som kund att välja rätt produkt.