2015-10-28

Vi investerar för framtiden
- Nytt affärssystem från 2 nov!

I början på 2015 inledde Theofils ett spännande och nödvändigt projekt, nämligen byte av affärssystem. Detta innebär att vi i framtiden kommer kunna tillgodose våra egna, men framför allt våra kunders, behov på ett bättre sätt.

Nu har vi bytt affärssystem. Under en övergångsperiod ber vi dig ha överseende med att orderhanteringen kan ta längre tid än vanligt. Fast vi har utbildat oss så är det nya rutiner att komma in i. Var ute i god tid med dina beställningar och ha tålamod om du får vänta lite extra på att få hjälp.

Nya betalningsrutiner
I vårt nya system kommer fakturorna att se annorlunda ut mot tidigare. Numera kommer vi ha OCR-nummer utskrivet som du ska ange när du genomför betalningar.

Kreditlimit
I samband med bytet av affärssystem har vi sett över våra kreditlimit-gränser. I samarbete med kreditföretaget CreditSafe har vi utifrån erhållen kreditinformation gjort en uppdatering av vårt kundregister.  

E-handel
Vi vill tipsa om att lägga din order via E-handeln. På theofils.se kan du smidigt göra dina beställningar när som helst på dygnet. De flesta kunder har användarnamn och lösenord men kontakta oss om du vill ha inloggningsuppgifter skickade till dig. Som inloggad företagskund ser du din egna priser och du kan kolla lagersaldo på alla våra lagerställen. Dessutom ser du orderstatus & historik på samtliga gamla orders.