BESLAG SEDAN 1922

 

Sedan starten 1922 är idag Theofils en ledande leverantör av beslag till trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin i Sverige. Förutom beslag, kan vi erbjuda ett stort sortiment av maskiner, verktyg och tillbehör för träbearbetning, dvs allt som ni hantverkare och snickare kan behöva. För att säkerställa kvaliteten, arbetar vi med etablerade leverantörer med starka varumärken, så som Festool, Blum, HAWA Sliding Solutions, Lamello, Mirka, Designlight, Kesseböhmer, Pelly, Osmo med flera. Vårt huvudkontor med butik och lager finns i Jönköping och vi har även två yrkes- och proffsbutiker i Stockholm och Malmö. Där vi verkar erbjuder vi alltid samma höga service och expertis. Välkommen till oss på Theofils!

KÄLLSORTERING

Det är inte bara utsidan som räknas i ett kök, kvaliteten ska finnas även på det som inte syns, det är trots allt en plats i hemmet vi spenderar en stor del av vår vardag i. Då är det naturligtvis viktigt att inredningen håller, att den gifter sig bra med övrig inredning och att den fyller sin funktion.

 

Se film om vår källsortering

 

Källsortering med två stora lådor

ANPASSA GARDEROBEN
MED PRAKTISK OCH SNYGG INREDNING

Garderobsinredning finns sedan tidigare i Theofils sortiment men nu lanseras en ännu större kollektion i moderna färger och stilrena former, allt från bas till premiumprodukter.

 

Se film om vår garderobsinredning

 

Inspiration för garderoben

FRAMTIDENS BELYSNINGSSYSTEM

Theofils lanserar en helt ny ledbelysning från en av marknadens ledande tillverkare, L&S. Belysningssystemet är inte bara modern och prisvärd, den är även mycket enkel att installera.

Ledbelysning från Theofils

SKAPA FÖRETAGSKONTO ELLER LÄGG TILL WEBBANVÄNDARE

Välkommen till Theofils. Välj nedan länkar om du vill skapa nytt företagskonto eller lägga till webbanvändare till ett befintligt konto.

Skapa företagskonto

Lägg till webbanvändare

Theofils-huvudkontor