Covid-19 Theofils förhållningsregler

Theofils tar del av den senaste informationen gällande Coronavirusets spridning i Sverige. Utifrån detta har vi vidtagit vissa restriktioner som vi ber er läsa om nedan. Vi vill ta vårt ansvar men samtidigt vara så tillgängliga som möjligt. Vi följer utvecklingen och informerar löpande.

Leveranser

För närvarande har vi god tillgång på lagret även fast viss försening kan uppstå på enskilda artiklar. Vi gör allt vi kan för att informera berörda kunder om det skulle bli förseningar.

Tillgänglighet

Att ni som kund ska känna er trygga är extremt viktigt för oss och därför kommer vi se till att allt fungerar, så som det alltid gör här hos oss på Theofils. Vi har full kapacitet på ordermottagning, lager och butik och finns här för att besvara förfrågningar och hjälpa kunder.

Besök

För närvarande tar vi emot begränsat med besök på huvudkontoret och försöker i största möjliga mån mötas via nätet. I butikerna har vi infört max antal besökare vilket du ser nedan. Vi håller avstånd till varandra och erbjuder handsprit i våra lokaler. Vänligen besök oss inte om du har någon typ av luftvägsinfektion eller förkylning.

Butikerna

Vi har infört följande maxantal i butikerna:

Stockholm: 50 st
Malmö: 35 st
Jönköping: 20 st

Tack för att du respekterar detta.

Vi håller avstånd