Osmo hårdvaxolja appliceringstips

Osmo har flera sorters hårdvaxolja för ytbehandling av golv, möbler och träinredning. Vår leverantör Welin & Co har tagit fram ett antal filmklipp med instruktioner för produkterna. I filmklippen nedan hittar du flera matnyttiga tips på hur du applicerar hårdvaxoljan för absolut bästa resultat.

Osmo hårdvaxolja ger den perfekta behandling av ditt trägolv

Om Osmo

Högkvalitativa produkter för ytbehandling av trä och andra sugande naturmaterial, både inomhus och utomhus. Med en mer än hundraårig historia, bred erfarenhet från egen trätillverkning samt stor forsknings- och utvecklingsavdelning finns det få tillverkare med samma bredd och kvalitet på produktutbudet. Osmo är kanske mest känd för sin mycket omtyckta hårdvaxolja, men har även en rad andra produkter för grundbehandling, pigmentering, träskydd, rengöring och underhåll, verktyg och maskiner.

Osmo hårdvaxolja appliceringstips
Hårdvaxolja från OSMO

Osmo hårdvaxolja original

Vid behandling av lamellparkett, massivparkett, plankgolv och naturkork framhäver den naturmaterialets inneboende egenskaper och utseende. Hårdvaxoljan är extremt vattenavvisande och fungerar även utmärkt på köksbänkskivor, bord, bardiskar mm.

Beställ här
Oljebets från Osmo

Osmo oljebets

Osmo Oljebets är en serie pigmenterade produkter för infärgning av trä inomhus, transparent eller intensivt beroende på valt verktyg och antal appliceringar. Produkten är idealisk för massiva trägolv, parkettgolv, skeppsgolv, OSB-skivor, kork samt även trappor och möbler. Det finns många olika kulörer att välja på och produktens speciella oljekombination gör att det är lätt att få ett bra slutresultat.

Beställ här