Dolda gångjärn från BLUM

I nästan varje hushåll och kök hittar du gångjärn från BLUM. Blums grytgångjärn med integrerad dämpning finns för halvtäckande, heltäckande eller innanförliggande luckor och med olika öppningsgrader. De flesta modeller har så kallad BLUMOTION vilket innebär integrerad dämpning.

Dolda gångjärn från BLUM

Onyxsvarta CLIP-TOP gångjärn

Det senaste trenden har lett fram till Blums gångjärn med onyxsvart färg. För dig som vill att gångjärnen ska matcha dina mörka luckor till exempel. Gångjärnen ger ett exklusivt intryck och gifter sig väl med mörkare träslag och färger på luckorna. Finns för heltäckande, halvtäckande och innanförliggande luckor i 95 eller 110 graders öppningsvinkel.

Onyxsvarta gångjärn från BLUM

Gångjärn för glasdörrar

För klassiska spegelskåp i badrum eller andra glasskåp krävs en särskild typ av gångjärn. Theofils sortiment av gångjärn för glasdörrar rymmer gångjärnen Cristallo och Clip från Blum, kompletta med dekorplattor och även med dämpare som tillbehör till Cristallo. Gångjärnet finns för heltäckande, halvtäckande och innanförliggande luckor. Vi har självklart också andra enklare gångjärn i olika material särskilt anpassade för glas.

Gångjärn Cristallo för glasdörrar
Enkel justering av BLUM gångjärn

Enkel justering av gångjärnet

BLUM´s gångjärn justeras enkelt både i sidled och djupled genom excenter.

Gångjärn för tunna luckor

Gångjärn för tunna luckor

Gångjärn för tunna luckor från 8 mm tjocklek med integrerad BLUMOTION-dämpning och Expando T-montering.

Beställ här
Ecodrill borrmall för gångjärn

Gångjärnsmallar

Det finns flera smarta hjälpmedel att ta till vid montering av gångjärn. Bland annat BLUMS Ecodrill för exakt borrning av borrbilden för Blum-gångjärn. Borrningen av gångjärnsborrbilden görs med hjälp av skruvdragare.

Läs mer