Exklusiv köksinredning från Kesseböhmer

Kesseböhmer är synonymt med innovativa kvalitetsprodukter och smarta lösningar för kök. Deras huvudkompetens är metallbearbetning och de är ledande leverantörer av beslag för köksindustrin.  Genomgående för produktlinjen är det eleganta uttrycket och i sortimentet syns detaljer i krom och glas och inredning i till exempel antracitgrått som är en stor trend på köksmarknaden just nu. Kesseböhmer är den ultimata kombinationen av funktion, innovation och design.

Köksinredning från Theofils

Till Theofils levererar Kesseböhmer köksinredning och beslag med fokus på funktion, kvalitet och design. I alla produkter finns en tanke för att underlätta de dagliga sysslorna i köket eftersom vi tillbringar en stor del av vår vardag där. Vi erbjuder flera smarta lösningar som optimerar förvaringsutrymmet i köket, till exempel högskåpsutdraget Tandem eller hörnskåpet Le Mans II. I sortimentet finns även innovativa produkter som underlättar åtkomst och tillgänglighet utan att ta mer plats som iMove. Även monteringen har förenklats och användningen av verktyg för hopsättning har minimerats och utdrag och andra beslag är lätta att justera i efterhand.

Detaljbild på inredning från Kesseböhmer
LeMans hörnskåpsutdrag

Hörnskåpsutdrag LeMans

Det smarta hörnskåpsutdraget Le Mans II från Kesseböhmer kombinerar elegant design och funktionalitet. Med 85° öppningsvinkel optimeras lagringsytan i skåpet.

Läs mer här
Högskåpsutdrag Tandem

Högskåpsutdrag Tandem Arena Plus

Kesseböhmers högskåpsutdrag Tandem kombinerar design och ingenjörskonst i ett skåp som erbjuder smart lagring på ett lättillgängligt sätt utan att ta stor plats.

Läs mer